16 receptů na zpracování mletého masa: Nechte se inspirovat těmi nejlepšími pokrmy
Mleté maso má v kuchyni nezastupitelnou roli. Lze ho připravit na mnoho způsobů a protože je lehce stravitelné, zpracujeme tímto způsobem i ty části masa, které bychom jinak nevyužili nebo je museli dlouho a složitě upravovat.
Nejčastěji se používá maso hovězí, vepřové a kuřecí. Mletá zvěřina se hodí více do klobás, stejně jako maso skopové. Mleté rybí maso zužitkujeme nejčastěji do karbanátků. Připravili jsme pro vás výběr receptů, ve kterých je mleté maso hlavní surovinou.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Lasagne s mletým masem
- Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
- Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
- Burgery z hovězího mletého masa
- Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
- Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
- Kuřecí mletý řízek na způsob Cordon bleu
- Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
- Milánské špagety s mletým masem
- Pomazánka z mletého masa
- Závin s mletým masem
- Francouzské brambory s mletým masem
- Kebaby z mletého masa na grilu
- Zapečené těstoviny s mletým masem
- Bramboráky s mletým masem
- Gulášová polévka z mletého masa
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 15 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Komentáře