Zkuste rychlé a snadné Cordon Bleu z toastového chleba. S videonávodem to jde samo
Řízek je způsob úpravy masa, který najdeme snad ve všech jídelních lístcích. Je to naprosto pochopitelné, řízky má totiž rád skutečně každý. V různých státech najdeme různé druhy řízků, přičemž ve Francii je to řízek z telecího masa zvaný Cordon Bleu.
Na speciální variantu francouzského Cordon Bleu z toustového chleba budeme potřebovat jen několik surovin. Ty typické, které Cordon Bleu dělají Cordon Bleu, zůstávají – šunka a sýr ementálského typu.
Jak na přípravu Cordon Bleu z toastového chleba
Je to snadné a rychlé, než uvaříte přílohu, je řízek hotový.
- Rozválíme plátky toustového chleba a z každého vykrojíme kolečko.
- Na každé kolečko poklademe sýr, šunku a znovu sýr a přikryjeme druhým kolečkem z toastového chleba.
- Připravený základ obalíme v rozkvedlaném vejci a ve strouhance z kukuřičných lupínků.
- Obalený řízek upečeme v horkovzdušné fritéze.
Hotový Cordon Bleu neskutečně krásně křupe.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 57 minutami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 6 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Můžete v ní smažit, vařit i péct buchty
Komentáře