Nejlepší recepty na brownies: Lahodný moučník je vláčný a plný čokolády
Brownies je původem americký moučník plný kakaa i čokolády. Uvnitř je krásně vláčný a po upečení má na povrchu křupavou krustu. Hotové brownies můžeme podávat posypané cukrem nebo s čerstvým ovocem.
Brownies se pyšní svou typickou vláčností až vlhkou konzistencí s báječnou čokoládovou chutí. Na těsto nám postačí pouze několik surovin a příprava není vůbec složitá, pouze je třeba brownies pečlivě hlídat po dobu pečení.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Klasické brownies
Příprava těsta je opravdu velmi jednoduchá. Abychom docílili vláčné konzistence brownies, je třeba dodržovat správný poměr mouky a ostatních ingrediencí - zkrátka čím méně mouky, tím vláčnější a šťavnatější brownies budeme mít.
Ochucené brownies
S těstem můžeme dokonce experimentovat a přidávat zajímavé suroviny k ochucení. Nejčastěji volíme různé druhy ovoce, oříšky či fazole, které přimícháme až na konec do těsta, nebo také nuttelu a krémový sýr, které můžeme přidat na povrch brownies.
Pojďte si připravit báječně vláčné čokoládové brownies podle názorného videoreceptu. Pokud si brownies pečete doma, máte svou oblíbenou příchuť? Napište nám další tipy na ochucení nebo vylepšení brownies do komentáře pod videem.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 10 minutami
Domácí marshmallow
Přidáno před 3 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Komentáře