uvařil 13. 9. 2009 13:20
Krůti prsa "Tandoori masala" s petrželovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 9. 2009 13:20
Krůti prsa "Tandoori masala" s petrželovou omáčkou
prsa krůtí, koření tandoori masalo, olej, solamyl, sůl, pepř, cibule, rýže jasmínová, vejce, petržel, omáčka chilli sladká
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování