uvařil 12. 8. 2010 12:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 8. 2010 12:03
srdce krůtí, smetana zakysaná, hořčice hrubozrnná, slanina, sůl, pepř, bobkový list, mouka hladká, cibule, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Britská specialita fish & chips: Ryba s hranolky se typicky podává s hráškovým pyré a octem
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Strouhaná buchta z kakaového těsta s lahodnou tvarohovou náplní je vláčná a nadýchaná, lehce ji zvládne i začátečník