uvařil 7. 2. 2015 19:01
Slepičí polévka ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 2. 2015 19:01
Slepičí polévka ze „Šlajfu“
slepice, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, vejce, mouka hrubá, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda, mléko, sádlo, sůl, petržel
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Výživový specialista Petr Havlíček k úplňkové dietě: Doporučuji začít přerušovaným půstem, ten tělu prospěje
Velikonoční nádivka podle redaktorky Hanky: Dokonale vláčná a vonící uzeným masem
Josef Maršálek ukázal, jak na výtečnou bílkovou roládu: Kouzlo je v dobře zvoleném počtu vajec, prozradil populární cukrář