uvařila 29. 1. 2013 01:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2013 01:56
mouka polohrubá, droždí, cukr, smetana ke šlehání, olej, žloutek, sůl, kůra citronová, rum, máslo, mouka hladká, mouka hrubá, cukr krystal, máslo, tvaroh, cukr moučkový, žloutek, cukr vanilkový, kůra citronová, rum, rozinky, povidla švestková, vejce
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Nevšední cuketový dort voní tymiánem a citronovou polevou a chutná božsky. Takhle snadno se dělá