uvařil 28. 8. 2016 01:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 8. 2016 01:25
uvařil 28. 8. 2016 01:25
Čo povedať k tomuto jedlu ?, "Fiery hot noodles " - Ohnivé horúce rezance, vlastný recept. Dlho som sa snažil vymyslieť extra pálivu a pritom veľmi jemnú chuť mäsa . Myslím že vý
uvařil 24. 8. 2016 18:17
V regionálnych receptoch kapustnice sú značné rozdiely. V každom kraji, údolí i dedine sa varí kapustnica trochu inak. Každý má tu svoju, každého ho je dobra , iný kraj , iný zvyk
uvařil 24. 8. 2016 13:28
uvařil 24. 8. 2016 13:28
Poctivý slepačí vývar ala "zlatá polievka" ... nieje vývar ako vývar , každý pozná túto polievku no chuť domácej sliepky s domácou zeleninou a magi vňaťou nie! Chce to veľa času a
uvařil 23. 8. 2016 14:36
uvařil 23. 8. 2016 14:36
uvařil 15. 5. 2016 11:31
uvařil 25. 8. 2015 14:03
uvařil 25. 8. 2015 14:03
uvařil 25. 8. 2015 14:03
uvařil 16. 8. 2015 11:37
uvařil 16. 8. 2015 11:10
uvařil 16. 8. 2015 11:10
uvařil 16. 8. 2015 11:09
uvařil 16. 8. 2015 11:07
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Jak pečovat o porcelán a stříbrné příbory? Pomůže ocet, banánová slupka nebo kečup!
Pečeme s Ivou: Kdo ochutná domácí, sýrem vonící housky, na ty kupované okamžitě a navždy zapomene!
Jak na šneky se zelím podle Josefa Maršálka? Nesmí chybět sádlo se škvarky a k naprosté dokonalosti je dovede trik s černým pivem