uvařila 17. 3. 2014 19:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2014 19:56
uvařila 17. 3. 2014 19:56
uvařila 16. 3. 2014 13:38
ukázka použitého koření
uvařila 16. 3. 2014 13:38
uvařila 16. 3. 2014 13:38
uvařila 10. 3. 2014 12:36
Měkký tvaroh smíchaný s jedním banánem, cca jednou lžičkou třtinového cukru a doslazen bio sirupem z agáve (cca 2 lžíce). Banán jsem před rozmačkáním potřela citronem.
uvařila 10. 3. 2014 12:31
Vyzkoušeno i s tvarohovým krémem
uvařila 7. 3. 2014 15:50
uvařila 7. 3. 2014 15:50
Výsledek může vypadat např. takto :-)
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Recept a tipy na linecké podle Mirky van Gils: Aby bylo krásně křehké, nejdříve vyšlehejte máslo se žloutky, radí cukrářka
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
10 snídaní slavných: Královna Alžběta I. si dávala černé pivo, Einstein smažená vejce a Mozart kapouna!