uvařila 25. 9. 2012 10:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2012 10:48
voda, olej, sůl, mouka hladká, vejce, pudink vanilkový, máslo, cukr, rum, šlehačka, ztužovač,
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Jablečný závin z kynutého těsta bez kynutí: Je mnohem rychlejší, vláčnější a při pečení nepopraská