Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovací jehla

Máte někdo zkušenost s touhle věcí? Koupila jsem ji, že ji využiju při různých úpravách masa. Ale mám z toho rozporuplné pocity. Zkoušela jsem manarinovat bůček před uzením, ale při vstříknutí láku, mi všechen vytekl ven :-(( Všude se píše jak je maso po namarinování šťavnaté a jiné pozitiva, ale návod jak jehlu použít žádný. Máte někdo nějaké rady? Díky

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 52 minutami

„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 5 hodinami

„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05

Poslední příspěvky

„Dobrý deň dievčatá. Po raňajšej búrke sa pekne vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 42 minutami

„StandaCB: Rádo se stalo“ Hella, před 5 hodinami

„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 23 hodinami

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli