Gastroprůvodce Lukáš Hejlík má smysl pro kulturu slova i stolování
Dávno není pouhým hercem, Lukáš Hejlík v poslední době vešel ve věhlas zejména coby labužník a průvodce po zajímavých gastrozážitcích. Chuť dobrého jídla a vůni čerstvě upražené kávy patrně miluje stejně, jako literaturu, kterou ve svém LiStOVáNí scénicky načítá ve všech koutek své vlasti. Díky svým cestám navštívil nespočet českých, moravských i slezských podniků. A majitel každé restaurace, bistra nebo kavárny chce mít svůj podnik v jeho Gastromapě, kterou na svých cestách neustále doplňuje o nové informace a hodnocení.
Nechte se jím inspirovat. Chutě i cit pro stolování a estetiku Lukáše Hejlíka jsou vytříbené a je proto radno jim důvěřovat.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou: Správně orestovaná cibule dodá typickou chuť, černé pivo zase výraznou barvu
Dojemný večer v MasterChef Česko: Milan z dětského domova skončil, ale pak se stalo něco nečekaného...