Kovářův oheň
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2016 16:41
hosta: Dík
12. 10. 2016 16:40
leonz: Fotka není příliš kvalitní ale je to opravdu smetana. Už několik let vařím dietněji, tohle jídlo u nás skončilo v propadlišti dějin
12. 10. 2016 15:32
leonz: já nevidím olej, leč smetanu, která je v receptu popsaná
12. 10. 2016 15:22
Spíš by to mělo mít název plovoucí bramboráky když vidím jak plavou v tom oleji
8. 10. 2016 06:18
Hrabje.bas: Množství pepře není určeno, klidně si opepřete dle nároků a chutě. My oplechovanou pusu nemáme, pepřím rozumně Přesto jsou "ohnivé" dost.
Název jsem převzala
Název jsem převzala
7. 10. 2016 21:14
Ach jo. KOVÁŘŮV OHEŇ? To je trošku nepatřičný název! KOVÁŘŮV OHEŇ bych si představil mnohem mnohem ohnivější, i když to je o množství pepře, tohle je taková JISKŘIČIČÍNEČIČÍČKA. Název pokrmu má vypovídat o jeho charakteristice. Kdo to ostré neunese, tak si nebude dávat něco podobného.
22. 2. 2015 13:17
Adam : Taky mám ráda jednoduché recepty, dík
22. 2. 2015 12:08
Ahoj chci jenom dodat, že správně se to má dělat z kotlety,ale může se dát normální řízky jak vepřové tak kuřecí :) Předevčírem jsem to po prvé dělal na praxi a bylo to vynikající tak to jdu dnes zkusit a doufám že to dopadne dobře :) Tak jednoduché a levné jídlo a jak je to skvělé :)
6. 2. 2012 12:31
neznám. Ukládám na vyzkoušení
6. 2. 2012 11:46
Ukládám hned vyzkouším.Dávám bodík už se těším na mňamku.
19. 5. 2010 22:14
My tomu teda říkáme Krakonošův oheň, ale přidáváme do něj ještě lžičku papriky a špetky chilli + místo řízečků maso nakrájíme na nudličky :o)
22. 2. 2010 23:11
Lákavé+1
22. 2. 2010 11:04
To může být dobré, vyzkouším a povím jak chutnalo. Na obrázku to vypadá moc dobře a hlavně - rychlé a jednoduché vaření.
22. 2. 2010 08:51
22. 2. 2010 05:02
vyzkouším, dávámbod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 2 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 3 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí nudle
jalamo uvařil před 21 minutami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 1 hodinou
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 4 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 5 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Tématické fráze: krakonošův oheň krakonošuv ohen recept kovářův chléb kovářův chléb recept vareni na ohni recepty na ohni kovářův chleba recept krakonosuv ohen recepty na ohen vaření na ohni recepty chleba na ohni kureci krakonosuv ohen recepty krakonošův oheň oheń recepty kovářův chléb recept na krakonosuv ohen oheń příloha k bramboráčkum jak udělat oheň? maso na oheň
Suroviny: řízek vepřový, cibule, pepř, šlehačka, sádlo
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
26 názorů