Jelení guláš
Pokud se vám poštěstilo a dostali jste kousek jelení plece, uvařte z ní guláš a rovnou dvojité množství. Druhý den je totiž ještě lepší, než ihned po uvaření. Ale vzhledem k tomu, jak krásně voní, je téměř nemožné odolat.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 118 kJ / 1 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,77 g |
Tuky | 167,05 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 36,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako příloha se hodí rýže, brambory nebo houskový knedlík.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2020 11:08
10. 12. 2018 12:28
10. 12. 2018 08:27
Předpokládala bych, že když jsem recept dala do kategorie Maso a nazývá se Jelení guláš, že všem bude jasné, že právě tam je ten jelen, ze kterého je to plecko.
Odkaz na dělení jeleního masa.
slideplayer.cz/slide/2350357/8/images/14/D%C4%9Blen%C3%AD+zv%C4%9B%C5%99iny+na+%C4%8D%C3%A1sti.jpg
Kdyby to bylo jinde než v kategorii Maso, třeba Vosí hnízdo v cukroví, tak bych se Tvému případnému dotazu "A kde jsou ty vosy?" tak nedivila, ale zde je to opravdu maso a je z jelena.
9. 12. 2018 20:22
21. 9. 2013 22:01
20. 8. 2013 14:31
20. 8. 2013 14:27
11. 12. 2010 14:39
11. 12. 2010 14:37
11. 12. 2010 14:26
11. 12. 2010 14:15
11. 12. 2010 14:02
Prostě skvělé vepřové párky, skoro jako jelení guláš.
27. 8. 2010 09:55
27. 3. 2010 20:36
31. 1. 2010 01:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 2 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 13 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 18 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňská roštěná s rýží
Obelix uvařila před 10 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 10 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 11 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 11 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 11 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 12 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Zvýraznit a vylepšit chuť guláše můžeme několika způsoby. Jedním z nich je dobrá paprika rozpuštěná v horkém tuku
Další recepty
Tématické fráze: jelenní guláš jelení maso recepty jelení maso recepty z jelena jelení guláš podle pohlreicha guláš z jeleního masa jeleni recepty guláš ze siky jelen recepty jelen sika recepty recepty z jeleního masa guláš z jelení kýty recepty na jelen jelenní guláš recept recepty jelen recepty jelení maso jeleni jelen recept jelenní maso jeleníguláš
Suroviny: plec jelení, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, koření gulášové, česnek, kmín celý, majoránka, kůra citronová, mouka hladká, vývar masový, voda, slanina
Jelení guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlK
17 názorů