Jelení guláš (kotlíkový)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 023 kJ / 2 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,22 g |
Tuky | 33,20 g |
Vláknina | 76,93 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 171,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept inspirovaný receptem Kluků v akci. Vařili jsme na plotně (ne v kotlíku), vynechali sušené houby a smrkovou větvičku, kterou kluci pro vůni nakonec v guláši chviličku povaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 9 minutami
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 22 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 42 minutami
Banánové lívance
Estermik uvařil před 42 minutami
Buchta Fešák
Fitulka uvařil před 47 minutami
Maková náplň
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
AndreaAbb uvařila před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gulášový kotlík: Máme pro vás základní přehled, podle čeho vybrat ten nejvhodnější
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: maso jelení, cibule, sádlo vepřové, mrkev, celer, petržel, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, majoránka, sůl, pepř mletý, rajče, paprika, lečo sterilované, brambory, víno červené
Jelení guláš (kotlíkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M29
0 názorů