Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie3 761 kJ / 899 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky99,00 g
– nasycené48,00 g
– nenasycené50,00 g
–– mononenasycené40,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Guláš - nejlepší! Videorecept

Guláš - nejlepší!

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která…

jitule

170 min

Kuře à la kachna Videorecept

Kuře à la kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dozlatova vypečená kachna s knedlíkem a zelím je delikatesa, ale také kalorická bomba. Připravte si lehčí a zdravější variantu, která vás mile překvapí. Kuře ala kachna…

Hana Lounova

125 min

Domácí škvarky a sádlo

Domácí škvarky a sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Škvarky jsou klasická česká dobrota, kterou si dáváme u piva, na chlebu ke svačině nebo v misce místo buráků u televize. Připravit si domácí škvarky není žádná věda.…

nofrona

60 min

Nakládané vepřové řízky

Nakládané vepřové řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žádá si rodina řízky a vy přemýšlíte nad chutnou obměnou? Ukážeme vám, jak je udělat netradičně a trochu odlehčeně. Marinované řízky v jogurtu můžete udělat z vepřového…

Roxana

40 min

Domácí škvařené sádlo

Domácí škvařené sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nic zdravého v tom nehledejte, ale je to chuťovka. Používáme hřbetní sádlo, které je kvalitnější a hlavně chutnější. Díky přidané soli se sádlo krásně roztírá, i když je…

wooddy

140 min

Jehněčí guláš

Jehněčí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se…

aldozlom

130 min

Polévka s drožďovými noky

Polévka s drožďovými noky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí nebo zeleninový vývar můžete doplnit porcí kvalitní čerstvé nebo mražené zeleniny. Chuťově výrazné drožďové nočky jí dodají šmrnc a sytost. Na talíři ji skvěle…

Paprika

35 min

Kuřecí maso s houbami

Kuřecí maso s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí maso má nespočet využití. Kromě řízků se ještě perfektně hodí do téměř jakékoliv směsi se zeleninou. Zkuste tento recept na kuřecí maso s houbami a do půlhodiny…

Colombo65

30 min

Srnčí ragú z plece

Srnčí ragú z plece

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Srnčí maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky, a slaninu na menší kostky. Maso smícháme s kořením a vložíme nejlépe do druhého dne do lednice uležet. Do hrnce…

Colombo65

120 min

Vepřová plec po Bakoňsku

Vepřová plec po Bakoňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K přípravě tohoto výborného maďarského pokrmu orestujeme vepřové maso na sádle, cibuli a slanině a poté dusíme. Přidáme žampiony, zakysanou smetanu a mléko a vaříme,…

klukodvody

60 min

Dršťkový guláš

Dršťkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dršťky propláchneme, dáme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a vaříme 10 minut. Poté dršťky vlijeme do cedníku, propláchneme a dáme nazpět do hrnce. Zalijeme cca 1 litrem…

Anna Kocikova

60 min

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Drobně nakrájenou cibulku osmahneme na sádle, až zesklovatí, přidáme houby nakrájené na nám příjemnou velikost i tvar. Přidáme koření (špetku nového, půl lžičky kmínu a…

La Furi Roja

40 min

Debrecínská vepřová pečeně

Debrecínská vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřovou pečeni převážeme motouzem, tak aby udržela kulatý tvar. Připravíme debrecínské párky, které dáme zmrazit (lépe se tak bude pečeně plnit). Do převázané vepřové…

Colombo65

300 min

1 2 3 7

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více