Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš

Oblíbený klasický guláš připravíme na tmavém základu z osmažené cibule, ochutíme paprikou a dostatkem koření. Přípravě je potřeba věnovat dostatek času, aby bylo maso krásně měkké a rozpadalo se na jazyku.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 80 min

100 min (20 min příprava + 80 min tepelná úprava)

1. 5. 2024 16:45

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 818 kJ / 1 391 kcal
Bílkoviny205,99 g
Tuky43,24 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, paprika čerstvá červená, olej, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, vývar vepřový, sůl, kmín mletý, pepř mletý, majoránka, česnek, koření na guláš, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpXl5