Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 497 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,55 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace na Labužník.cz, opět ale upraveno podle vlastní chutě a hlavy :)
Dobrou chuť.
Dodatečně mě napadlo - dát jen ty bílé vnitřní listy, bylo by to autentičtější k obvazům ;).....a určitě by šlo dělat i pod grilem venku :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2010 16:53
7. 8. 2010 16:35
7. 8. 2010 15:57
7. 8. 2010 15:52
7. 8. 2010 14:54
7. 8. 2010 14:45
7. 8. 2010 13:43
7. 8. 2010 13:37
7. 8. 2010 13:22
7. 8. 2010 13:09
7. 8. 2010 12:53
7. 8. 2010 12:23
7. 8. 2010 12:23
7. 8. 2010 11:52
7. 8. 2010 11:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 4 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Další recepty
Tématické fráze: mumie z párků sárgofág dort s pyramidami sarkofag kuřecí maso dort mumie mumie jidlo hlava mumie recept co je fooddesign mletá mumie sarkofag ze zeleniny dorty egypt sarkofág dort sarkofág mumie lilek sarkofág... sarkofag maso recept kureci prsa lilek jak aranžovat jídlo lilkova horcice
Suroviny: prsa kuřecí, pórek, lilek, česnek, sůl, koření na zeleninu, olej olivový
Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XrE5
16 názorů