Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,27 g |
Tuky | 7,43 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 34,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Čínská domácí kuchyně, Obrazová kuchařka Panoramy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2016 18:56
Jitka: Recept máme ze stejného zdroje Díky za komentář
8. 10. 2016 18:14
Právě je dělám. Ale já už 20 let,kdysi vyšlo v malé čínské kuchařce. https://www.toprecepty.cz/recept/15000-dusene-drub...
30. 9. 2010 14:25
Žížalo, žaludky taky používám a dělám z nich guláš(mám tu recept), ale příště to vyzkouším podle tebe. Dávám 7.bod
30. 9. 2010 13:20
Žížalko další krásný recept z toho,co mám ráda+6
Já dělávám jen guláš,nebo na smetaně,ale toto vyzkouším takéBude to příjemná změna
Já dělávám jen guláš,nebo na smetaně,ale toto vyzkouším takéBude to příjemná změna
30. 9. 2010 09:50
Dneska mám k obědu guláš z drštěk, ale příště až budu mít chuť na žaludky, budou tyhle .
29. 9. 2010 23:00
skvělé využití
29. 9. 2010 22:38
+3
29. 9. 2010 22:08
spagetka ty... no..ok Díky, Jarko.
29. 9. 2010 22:02
Jano, prostě na té masité části nařežeš mřížku
29. 9. 2010 22:01
Janičko, vezmi do ruky jeden kus žaludku a tam tu vyklenutou část uvidíš, fakt na to foto nepotřebuješ, jen se podívej
29. 9. 2010 21:45
No, právě, já žaludky můžu a tohle je fakt dobré využití, jen, já jsem fakt mdlého rozumu a tohle mi není moc jasné..omlouvám se "na vyklenuté prostřední části uděláme zářezy po délce a napříč,", k tomu bych potřebovala foto
29. 9. 2010 19:40
Jééé žížalko, díky za další využití žaloudků
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 31 minutami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 57 minutami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 1 hodinou
Ananasové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 2 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: drubeží žaludky drůbeží žaludky recepty drubeži žaludky recept kuřecí žaludky po čínsku recept na drubezi zaludky kachní žaludky po čínsku drůbeží srdíčka dršťky po čínsku recepty drubezi zaludky drůbeží žaludky recepty videorecept recepty na drůbeží žaludky čína z kuřecích žaludků gulas z drubezich zaludku kuřecí žaludky čína žaludky drůbeží recept drůbeží žaludky drubeži srdička recept drůbeží žaludek dušene žaludky recepty z drubežích žaludku
Suroviny: žalůdky drůbeží, pórek, omáčka sojová, zázvor, karamel, voda, olej
Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8Jl
12 názorů