Koňská kýta po cikánsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,00 g |
Tuky | 9,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
... a zase konina - to bude diskuse :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2016 21:57
18. 4. 2016 20:02
2. 11. 2010 15:33
2. 11. 2010 10:22
2. 11. 2010 08:51
2. 11. 2010 08:43
2. 11. 2010 08:33
Diskuze jíst či nejíst je každého věc.
2. 11. 2010 08:32
2. 11. 2010 08:31
Pojem ušľachtilé zviera vymysleli ľudia, ale čo je to ušľachtilé zviera ? Podľa čoho sa posudzuje ušľachtilosť ?
Kedysi mala švagriná prasiatko, odmalička sme ho hladkali, bolo miláčikom. Keď ho ako "dospeláka" zabili, nemal ho kto jesť, bol to náš Miki. Tak všetko mäso rozdala.
Ak si k niekomu vybudujem vzťah, pravdaže to nezjem, ale mäso v obchode pochádza zo zvieraťa, ku ktorému človek nemá citový vzťah.
Mimochodom, kone sa na rozdiel od prasat, kráv a diviny či hydiny zabíjajú len tie, ktoré by uhynuli, napr. majú zlomenú nohu.
Každé zviera je živý tvor, a človek, či chceme alebo nie, je v prírode predátor, niekedy bohužiaľ.
Ale aj rastliny sú živé, majú pamäť, reagujú...a predsa nikoho nenapadne hovoriť, že sme ich zjedli, hoci mnohé z nich sú tiež ušľachtilé.
Nechajme preto na každom z nás, nech je to, čo mu chutí, čo má rád, a neodsudzujme recept len preto, že je použitá surovina, ktorú my nemáme radi alebo z rôznych dôvodov ju nekonzumujeme.
2. 11. 2010 07:24
2. 11. 2010 07:23
2. 11. 2010 05:33
2. 11. 2010 00:38
1. 11. 2010 23:55
1. 11. 2010 22:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 7 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 8 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 9 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 9 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 10 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 10 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 10 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 11 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po cikánsku koňské maso konske maso recepty hovězí nudličky po cikánsku jak připravit koňské maso konska kyta rcepty koňský guláš koňská kýta recepty kuřecí nudličky po cikánsku recept vepřová kýta po cikánsku koňský guláš po cikánsku rozdíl mezi hovězím a konským masem co uvařit z koňského masa koňská kýta čím zpravit hodně pálivý guláš konske maso kyta rozdil mezy hovezim a konskym masem gulas z konske kyty kančí kýta po cikánsku nudličky po cikansku
Suroviny: maso koňské, protlak rajčatový, koření gyros, pasta papriková, sůl, pepř, cibule, máslo, olej
Koňská kýta po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w5A
23 názorů