Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Špagety, vrtule, kolínka… Není důležité, jaký mají těstoviny tvar, jedno je ale jasné – jde o sytou a levnou surovinu, která vás zachrání před tím největším hladem. Špenát zase vyniká svou křehkostí a jeho spojení s těstovinami je ideální.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 624 kJ / 1 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,88 g |
Tuky | 39,78 g |
Vláknina | 17,12 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 253,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Varila som podla receptu z tejto stranky: http://www.gurman.rimava.sk/vyskusane-recepty/vari...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2010 18:30
24. 11. 2010 18:16
24. 11. 2010 18:15
24. 11. 2010 17:44
24. 11. 2010 17:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 11 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 15 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 1 hodinou
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 1 hodinou
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 2 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 4 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 4 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Jak využít čerstvé špenátové listy v kuchyni? Máme pro vás ty nejlepší recepty s oblíbenou zeleninou
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s čerstvým špenátem recepty z cerstveho spenatu špenát z čerstvých listů špenát listy recept jak spařit špenát těstoviny recepty čerstvý špenát recept čerstvý špenát spenat testoviny čerstvý špenát s těstovinami špenát listy recepty z testovin spenat z listu těstoviny se špenátovou omáčkou cerstvy spenat recepty listy špenátu špenát s těstovinami těstoviny s listovým špenátem listovy spenat s testovinami čerstvý špenát příprava
Suroviny: špenátové listy čerstvé, máslo, česnek, olej, cibule, mouka, smetana na vaření, sýr tavený, česnek, těstoviny, sůl, ořech muškátový
Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnQ5
20 názorů