Domácí rosol
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 481 kJ / 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,26 g |
Tuky | 33,44 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 25,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2010 19:31
Jak jsem se koukal, tak jsem nikde nedokoukal, že by skutečně prasátko vlastnilo kližku. Asi má na to móc krátké nohy
15. 12. 2010 02:40
Kližka je stejné pojmenování pro stejné části masa jak u hovězího tak vepřového - viz odkaz - pod nadpisem - Vaření:hovězí, telecí, vepřové - http://www.cucinait.cz/index.php?action_cls=clanek...
14. 12. 2010 22:52
No, tak to taky nevím, kde má prase kližku?
14. 12. 2010 18:10
Nejsem anatom, ale prosím o poučení, kde má vepřík kližku
14. 12. 2010 15:35
spagetko ani kližku myslím vepřovou
14. 12. 2010 14:50
Vepřové kůže jsem nějak v sortimentu u řezníka nezahlédla (rosol dělám z nožiček, kolena, hlavy - tam už kůže je), kližku myslíš taky vepřovou?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: rosol recept na domácí aspik vepřový rosol aspik z nozicek a kuzi rosol recept recept na rosol jak udělat rosol rosol z vepřového kolena recepty na domácí aspik jak se dělá rosol jak se dělá jablečný rosol rosol z vepřového masa aspik recept třešňový rosol aspik z vepřového kolena rosol z kůží čištění rosolu maso v rosolu rosol z nožiček recepty rosol
Suroviny: kližka hovězí, kůže vepřová, nožička vepřová, voda, sůl, zelenina kořenová, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, ocet, bílek, šťáva citronová
Domácí rosol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnAB
6 názorů