Losos Stenly
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2011 22:24
8. 1. 2011 22:00
8. 1. 2011 20:22
8. 1. 2011 16:37
Ještě bych doplnila, že pokud jsou čerstvé nebo mnražené bylinky, dávám jim přednost
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Věnečky výborné
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 5 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 6 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 7 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 14 minutami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 14 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 14 minutami
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 28 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Grinchch2010 uvařila před 29 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 2 hodinami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 3 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: opekani lososa konzervovaný losos losos konzervovaný lososové filety losos recepty losos preliv recept preliv na lososa jak dlouho opekat lososa recepty z lososa bez mouky filety z lososa recept losos a saturajka postup opékání lososa losos opékání kuze losos doba opékání lososa s kůží losos a saturejka losos a saturjenka přeliv na losos recepty s jablky konzervovaný losos v oleji jak opekat lososa
Suroviny: losos, mouka, saturejka, bazalka čerstvá, koření oregáno, tymián, koření grilovací, sůl, pepř, česnek, citron, máslo, olej, majonéza, cibule, okurky sterilované, kapie, sůl, pepř, omáčka worcesterová, lák z okurek
Losos Stenly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5WEK
4 názory