Tvarohová bublanina s rybízem
Bublanina je jednou z nejzákladnějších a nejčastěji pečených moučníků u nás. V tomto receptu je těsto zvláčněno tvarohem. Ovoce samozřejmě můžete zvolit své oblíbené. Nicméně, rybíz bublaninu skvěle osvěží.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 861 kJ / 4 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,62 g |
Tuky | 179,74 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 461,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2017 09:17
17. 6. 2011 10:02
14. 6. 2011 10:46
19. 2. 2011 22:00
to víš,že dám až spáchám
19. 2. 2011 21:59
19. 2. 2011 21:57
19. 2. 2011 21:51
19. 2. 2011 21:50
ale už mám uloženo
19. 2. 2011 21:46
19. 2. 2011 21:14
Remková..a ty nerej,jookompot jo,ten mám..ale mražené by bylo asi lepší
19. 2. 2011 21:06
19. 2. 2011 20:57
19. 2. 2011 20:53
19. 2. 2011 20:49
19. 2. 2011 20:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Banana split
Přidáno před 18 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 2 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 2 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 2 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 5 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 8 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 8 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 9 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 10 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít
Připravit bublaninu je snadné. Poradíme, jak na to, aby ovoce zdobilo její povrch a neklesalo
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Tématické fráze: rybízová buchta s tvarohem tvarohová buchta s rybízem rybízová bublanina s tvarohem buchta s červeným rybizem buchta s tvarohem a rybízem buchta s cernym rybizem buchta s rybízem a tvarohem tvarohová buchta s černým rybízem bublanina s rybízem a tvarohem bublanina s černým rybízem rybizova bublanina buchta s červeným rybízem a tvarohem bublanina s tvarohem a rybízem tvarohová rybízová buchta rybízová tvarohová buchta tvarohovo rybizova buchta rybízová buchta červeny rybiz bublanina bublanina s tvarohem buchta tvaroh rybíz
Suroviny: vejce, tuk rostlinný, cukr moučkový, tvaroh, krupice, mléko, kůra citronová, šťáva citronová, ovoce, tuk, strouhanka
Tvarohová bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVq3
16 názorů