Čína se zázvorem a medem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 892 kJ / 2 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,18 g |
Tuky | 138,24 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 16,25 g |
Sacharidy | 113,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2015 22:45
pár opražených mandlí k tomu!!!
18. 2. 2012 21:23
Díky za skvělý recept. Zázvor dá jídlu vynikající chuť, kterou jsem dříve neznal. Bylo to tak dobré, že po dnešním vydařeném obědu jsem ještě naložil jednu várku do lednice na zítřek.
20. 12. 2011 15:42
Petr V.:ač nejsem autor, chápu, že autor fotil tak, aby bylo jasné, jak pokrm vypadá. Tudíž bych řešila spíše, zda mě recept láká, ne to, pro kolik lidí je fotka.Každý člověk si snad nabere toolik, kolik sní ne? Takže poznámka nemístná.
20. 12. 2011 15:35
Jen prosím - ta naložená porce s rýží je pro dva lidi! A nebo jednoho, který chce být brzy velmi obtloustlý. Myslete prosím na to a jezte jako lidi.
5. 3. 2011 16:09
5. 3. 2011 01:26
Fantom: díky moc za tip!!! já to většinou ani odležet nedávám, protože se nemůžeme dočkat
5. 3. 2011 01:25
J.R. když já vždycky všechno tak hezky rozepíšu, aby to bylo jasný i začátečníkům, kolik čeho kdy a kam mají dát no a my "zkušení" se v tom snad neztratíme
4. 3. 2011 23:42
Fantom, no jo, teď jo, ale v létě..nevím, nevím..No, tu chvíli by to určitě vydrželo, ale přes noc bych to moc neriskovala Ale tu hodinku před úpravou, to beru a vyzkouším. Učíme se celý život.
4. 3. 2011 23:35
moc pěkný jen bych to nedával do té lednice mam odzkoušeno že při pokojové teplotě maso rychleji zraje a lépe se dělá i když nakládam přes noc tak před tepelnou úpravou to hodinu necham stát v kuchyni
4. 3. 2011 23:32
Tak tohle bych si s chutí opravdu dala , ta fotka je lákavá
4. 3. 2011 23:28
No, hůlkama bych si spíš ublížila, ale recept se mi moc líbí. Ze začátku jsem nějak nechápala, proč je tam 2x zázvor. Už to chápu! Poslední dobou mi doma nikdy nechybí. Dokonce mám i tu sečuánskou pánev. Fakt fajný receptík, pro mne hodně zajímavý. Já bych to asi nechala odležet přes noc, to by nemělo chybku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé gnocchi
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 19 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Právě bylo uvařeno:
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 28 minutami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 1 hodinou
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 9 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 11 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 12 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 12 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 13 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 14 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kureci maso se zazvorem kureci cina se zazvorem recepty se zázvorem čína recept kuřecí čína s medem kuře na zázvoru s medem maso se zazvorem kuřecí směs se zázvorem kuřecí směs s medem kuřecí maso se zázvorem a medem recept na čínu cina zazvor kuřecí se zázvorem a medem recept se zazvorem kuřecí maso s medem čína na zázvoru masová směs se zázvorem cinske kure na medu čína na medu kuřecí prsíčka čína
Suroviny: prsa kuřecí, pórek, paprika čerstvá červená, olej, olej, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, zázvor, koření sečuánská pánev, sůl, med, solamyl, vejce, solamyl, zázvor, med
Čína se zázvorem a medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvvW
11 názorů