Klasický ruský boršč
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat jinak. Společné mívají maso, zelí a červenou řepu. Ten ruský je z masa hovězího a postup tohoto receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,79 g |
Tuky | 6,76 g |
Vláknina | 26,16 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 84,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle chuti můžete přidat: mletý černý pepř, kopr, petržel, sůl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2011 19:52
1. 6. 2011 19:40
1. 6. 2011 14:33
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 17 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 21 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 7 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 7 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 8 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 8 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 8 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 9 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Další recepty
Tématické fráze: boršč s červenou řepou ruský boršč s červenou řepou boršč recepty polévka boršč bořšč recept na polévku boršč borst pravý ruský boršč boršč recept recepty boršt recept na pravý ruský boršč polévka boršč recept červená řepa polévka boršč recepty polévky boršč vaříme boršč recept borsc jak se vaří boršč pravý ruský boršč recept pravy boršč s červenou řepou borst recept
Suroviny: zelí, brambory, maso hovězí s kostí, řepa červená, pepř černý, bobkový list, cibule, protlak rajčatový, mrkev, česnek
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
48 názorů