Patatas à la Importancia
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 067 kJ / 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,35 g |
Tuky | 18,43 g |
Vláknina | 12,41 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 90,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Takze zemiaky vyprazane v trojobale a podusene vo vine so safranom.
Spanielska klasika "Patatas à la Importancia" alebo dulezite brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 2. 2016 12:19
Tento recept určitě vyzkouším, moc se mi líbí..........
13. 8. 2011 12:14
jarda + ivan + maria a dalsie = mezsarosovaibolya = pusta *varecha,
Kedze tato uzivatelka, bola z toprecepty.cz a toprecepty.sk vylucena, jej prispevky su automaticky vymazuvane.
Kedze tato uzivatelka, bola z toprecepty.cz a toprecepty.sk vylucena, jej prispevky su automaticky vymazuvane.
29. 7. 2011 23:28
Z príma surovin moc hezky připravené jídlo+12
29. 7. 2011 17:08
jarda :
Hmm:...jarda ty ma daako moc dobre poznas nie si nahodou jarka : , teraz naozaj musim tvrdo rozmyslat ktora to bola sorry.Alebo si z Anglickych stranok kde pisem kritiku na hotely a restauracie
Ale vazne , ked je dlho clovek vonku tak sposob jeho vyjadrovania je nechtiac neprijemny, kombinacia bol som videl som a ovela horsia slovencina.Dik za upozornenie dam si viac pozor.
Preco viac nickov , neviem na ktorej stranke sa udomacnim.
Ked si si vsimol ja som nikdy nenapadol dakoho za Cesku alebo Slovensku kuchynu... lebo ju neviem.Ale tak ako si stojim za svojim na anglickych strankach ked dakdo vari totalny blivajz a vola to Cina so specifickym menom tak si poviem svoje aj na Ceskych alebo Slovenskych aj ked sa to vela ludom nepaci.
Cheers
Hmm:...jarda ty ma daako moc dobre poznas nie si nahodou jarka : , teraz naozaj musim tvrdo rozmyslat ktora to bola sorry.Alebo si z Anglickych stranok kde pisem kritiku na hotely a restauracie
Ale vazne , ked je dlho clovek vonku tak sposob jeho vyjadrovania je nechtiac neprijemny, kombinacia bol som videl som a ovela horsia slovencina.Dik za upozornenie dam si viac pozor.
Preco viac nickov , neviem na ktorej stranke sa udomacnim.
Ked si si vsimol ja som nikdy nenapadol dakoho za Cesku alebo Slovensku kuchynu... lebo ju neviem.Ale tak ako si stojim za svojim na anglickych strankach ked dakdo vari totalny blivajz a vola to Cina so specifickym menom tak si poviem svoje aj na Ceskych alebo Slovenskych aj ked sa to vela ludom nepaci.
Cheers
29. 7. 2011 13:08
Super, že jsi to vrátil. Vždyť by to byla škoda, je to úžasný receptík. A na neregistrované výpady nic nedej, to je jen projev zbabělosti. Posílám bod, jako snad každému z tvých výtvorů.++
29. 7. 2011 10:43
Zajímavý recept,který tady určitě v tomhle provedení není. Já ho teda do repertoáru zkusím zařadit
29. 7. 2011 10:27
Nonya:Žijem na Slovensku, na juhu, u nás sú vysmážané zemiaky známe...ako decko som tým nebola nadšená, preto ich ani teraz nemám v repertoári.
Tvoj recept je úžasný, ako aj všetky ostatné.
Tvoj recept je úžasný, ako aj všetky ostatné.
29. 7. 2011 09:24
Nonya:tak to jsem ráda,že jsi recept dalje to velmi zajímavý receptík+1
29. 7. 2011 09:15
Pridany naspat je to naozaj daco ine, aspon ja som sa s tym nestretol na Slovensku kde sa vypraza vsetko mozne ale nie zemiaky.
29. 7. 2011 09:13
joooooooooo,dávám bod
29. 7. 2011 09:12
recept byl docela originální,škoda..
29. 7. 2011 08:54
recept vrátit, ale honem, páč měš zajímá
29. 7. 2011 08:45
Sprostej je akorát tak ten neregistrovaný jarda a mě velmi mrzí, že mi recept unikl...
29. 7. 2011 08:43
Nonya: Škoda, že jsi recept vymazal Nešlo by ho, prosím, znovu vložit? Nevím, co neregi Jardovi vadí, je tady více uživatelů, kteří dávají své recepty i na jiné stránky a nic se neděje.
29. 7. 2011 08:43
Nonya:prosím tě, ty se koukám necháš velmi rychle odraditjá bych byla pro kdyby jsi si to ještě rozmyslel a receptík dal sem,pokud je tvůj tak o.k. pokud je někde převzatý tak napiš zdroj
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 11 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 12 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: patatas a la importancia la-patatas česnek javan patatas mojo domaci patatas recept příprava patatas
Suroviny: brambory, mouka, vejce, strouhanka, víno, vývar, olej, cibule, česnek, bobkový list, sůl, šafrán, olej olivový, pepř mletý
Patatas à la Importancia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJpE
18 názorů