Friduš
Řízky v marinádě jsou lahodným pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky masa s bohatou a aromatickou marinádou. Jsou skvělou volbou pro grilování, pečení nebo smažení a představují oblíbenou pochoutku pro všechny milovníky masa.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,96 g |
Tuky | 30,15 g |
Vláknina | 2,82 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 22,28 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 7. 2023 15:12
Výborné, měli jsme k obědu, moc nám chutnalo, děkujeme za inspiraci
18. 9. 2021 10:59
Lákavé, dávám do oblíbených
27. 12. 2017 19:19
Hella: Heli, přidávám foto . Tentokrát to mám z kotlety, ale dělávám i z krkovice a jmenuje se to zase jinak. Myslím, řízky Michala Davida
5. 1. 2011 13:33
30. 7. 2008 20:59
ty berušky vypadají na talíři moc hezky
30. 7. 2008 19:05
Tak normálně dělám ty hlavičky z černé olivy. Ale protože mi je sežrali, tak jsem "náhradou" použila kousek švestky. Tečky by se měly dělat z kaviáru, ale ten u nás nikdo nejí, tak jen namočím špičku špejle do majonézy Takže jsem ráda, že jste poznali, že to jsou berušky, i když mají bílé tečky...
30. 7. 2008 08:38
z coho si urobila hlavicku lienkam? (beruskam)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 5 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 9 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 1 hodinou
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 5 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 5 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 5 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 6 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: fritovací hrnce test fryduš kotlety friduš úprava klokaního masa fridusak fritovaci hrnec recepty fritovací hrnec test řízky michala davida naložené maso fridusak 448 receptů recepty pro fritovací hrnec kotlety ala friduš čínské kuřecí placičky friduš řízek fritovaci hrnec fagor oliva recepty z klokaního masa recept fryduš solamylky cukrovi medvědí maso-úprava friduš řízky
Suroviny: řízky, olej, sůl, pepř, solamyl, omáčka sojová, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vejce, kečup sladký, olej
Friduš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W67Q
7 názorů