Pepřová omáčka II.
Omáčka ze zeleného pepře má pikantní chuť a zároveň smetanovou jemnost - právě v těchto kontrastech tkví její obliba. Podle našich rad si ji snadno připravíte.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 564 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,06 g |
Tuky | 42,95 g |
Vláknina | 16,48 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 827 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 39,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka je výborná hlavně ke steakům.
Čerpáno z knihy: Nejlepší omáčky
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2014 12:13
11. 3. 2014 12:08
14. 11. 2011 22:28
14. 11. 2011 18:30
13. 11. 2011 23:34
13. 11. 2011 21:09
13. 11. 2011 20:56
13. 11. 2011 20:55
13. 11. 2011 20:28
13. 11. 2011 15:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 10 minutami
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 48 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
jaaaninda uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Hanyday uvařila před 3 hodinami
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Lahodnou a pikantní pepřovou omáčku připravujeme hlavně k minutkám nebo steakům. Poradíme, jak na ni
Další recepty
Tématické fráze: pepřová omáčka omáčka ze zeleného pepře pepřová omáčka recept pepřová omáčka ke steakům recept na peprovou omacku pepřová omáčka ze zeleného pepře nejlepsi peprova omacka nakládaný zelený pepř omáčka na pepři nakladany pepr zelený pepř omáčka pepřový omáčka omáčka z nakládaného pepře recept peprova omacka omáčka z pepře omáčka na zeleném pepři příprava pepřové omáčky recepty pepřová omáčka omacka se zeleneho pepre omáčka ze zeleného pepře recept
Suroviny: pepř zelený sterilovaný, máslo, cibule, česnek, smetana sladká, petrželka, sůl, mouka hladká
Pepřová omáčka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9oz
10 názorů