Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,91 g |
Tuky | 86,77 g |
Vláknina | 6,04 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 21,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirací na tuto príma baštu mi byl původní recept od Simonky Kučerové, který je u nás ve velké oblibě. Trošku jsem si ho upravila do této verze, která nám chutnala také. Když se podaří a jídlo vydrží do druhého dne, tak je krásně uležené:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2014 18:55
28. 11. 2014 09:40
19. 1. 2012 19:31
13. 1. 2012 13:29
13. 1. 2012 12:16
12. 1. 2012 15:38
11. 1. 2012 11:56
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňákjá už jiná nebudu Rebečko
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocityDík
11. 1. 2012 11:10
10. 1. 2012 23:36
10. 1. 2012 23:20
10. 1. 2012 22:06
krásné Ančí
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice
10. 1. 2012 21:56
10. 1. 2012 21:42
10. 1. 2012 21:14
Děkuji za komentíky i bodíkyOpravdu jsme si pošmákli a už není
10. 1. 2012 21:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Banana split
Přidáno před 18 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 2 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 2 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 3 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 5 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 8 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 8 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 10 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 10 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí v papináku hovězí zadní v papiňáku hovězí plátek na smetaně hovězí maso v papiňáku hovězí plátky plátky na smetaně recepty hovezi v papinaku hovězí na celeru hovezi papinak hovězí plátek s hranolkami brambory v papiňáku bez vody hovezi hovezi platky s hranolky hovezi s celerem v papinaku vaření hovězího masa v papiňáku hovězí z papiňáku zadní hovězí v papiňáku papinak hovězí vaříme v papináku hovězí maso na celeru hovezi platky s hranolkama
Suroviny: maso hovězí, bůček, olej, cibule, celer, celer, bujón hovězí, smetana ke šlehání, hořčice, sůl, pepř mletý,
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
17 názorů