Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

10. 1. 2012 20:59

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie4 217 kJ / 1 008 kcal
Bílkoviny33,91 g
Tuky86,77 g
Vláknina6,04 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 966 mg
Sůl2,37 g
Sacharidy21,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirací na tuto príma baštu mi byl původní recept od Simonky Kučerové, který je u nás ve velké oblibě. Trošku jsem si ho upravila do této verze, která nám chutnala také. Když se podaří a jídlo vydrží do druhého dne, tak je krásně uležené:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2012 21:05

Aničko, tak to je recept:-O Ingredience slibují velkou dobrůtku. Ukládám a určitě někdy zrealizuji:yes:...+1

Colombo65 Colombo65

10. 1. 2012 21:04

Mňam ;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí v papináku hovězí zadní v papiňáku hovězí plátek na smetaně hovězí maso v papiňáku hovězí plátky plátky na smetaně recepty hovezi v papinaku hovězí na celeru hovezi papinak hovězí plátek s hranolkami brambory v papiňáku bez vody hovezi hovezi platky s hranolky hovezi s celerem v papinaku vaření hovězího masa v papiňáku hovězí z papiňáku zadní hovězí v papiňáku papinak hovězí vaříme v papináku hovězí maso na celeru hovezi platky s hranolkama

Suroviny: maso hovězí, bůček, olej, cibule, celer, celer, bujón hovězí, smetana ke šlehání, hořčice, sůl, pepř mletý,

TopRecepty.cz

Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5P0