Zadělávané kuře se zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 173 kJ / 2 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 363,06 g |
Tuky | 63,53 g |
Vláknina | 29,15 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 88,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2017 14:38
Dobré, chutné, akurát som zeleninu nepredvárala, za 30 min v rúre je krásne mäkká. Vďačný recept.
21. 2. 2012 11:43
ó, děkuji :D moc se mi líbí většina vašich receptů, tak sem chtěla taky něčím přispět... :D
21. 2. 2012 11:32
kordy:Kordy, vítám tě do naší Topkové rodiny jako nového člena a moc ti přeji, aby se ti tu s náma i receptama líbilo
Jako nové ti dávám 3.bod
Jako nové ti dávám 3.bod
21. 2. 2012 11:22
Vzhledem k tomu, že se v tom pak stejně vaří zelenina a celý vývar se nakonec výrazně dochucuje si myslím, že vývar z bujónu naprosto postačí
21. 2. 2012 11:10
spagetka: no, asi jo. Mi poslední dobou takový vývar stačí
21. 2. 2012 11:03
Jana Remkova:Je to asi tím, že já mám vlastní vývary, jak masové tak zeleninové, ale prý se bujony v poslední době zkvalitnily. Jinak s čokoládkou souhlasím, z prsíček samotných vývar není nic moc
21. 2. 2012 10:53
Jana Remkova:Jani, z kuřecích prsou žádný pořádný vývar neuděláš, to je čistá svalovina, proto tam asi autorka přidává kostku.Ale stačí koupit v masně skelet nebo pár kostí z kuř. stehen (5,-/kg), dát vařit, po hodince přidat prsa a je to.Jen to zabere víc času.Nijak nemiluji kostky, ale tady mi přidání např. gelového bujonu nijak zvlášť nevadí.
21. 2. 2012 10:46
spagetka: no, mi to příjde trochu jako škrábání na hlavě z druhé strany. Vývar je aspoň podle mnohých zde lepší z masa, než z kostky. Přece si neuvařím kostku masoxu a pak do ní nedám maso. Vývar bych měla přímo z toho masa. Nebo ne?
21. 2. 2012 10:08
správně :) to vlastně můžeme, já většinou rozpustím kostku kuřecího bujónu ve vřící vodě a v ní pak maso povařím.
21. 2. 2012 10:07
Jana Remkova: No já nevím, ale podle mě je maso daleko chutnější, když ho vaříš ve vývaru než ve vodě.
21. 2. 2012 10:01
Takže..rozumím tomu dobře: Ve vývaru povaříme nejdříve maso, to vyndáme a pak v tomtéž vývaru vaříme zeleninu? Proč nemůžeme maso uvařit ve vodě a použít vývar z toho masa?? Jinak fajn dietní recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Jak se starat o zahradu v listopadu. Na co nezapomenout před příchodem zimy
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: zadělávané kuře zadělávaná brokolice zadělávané kuřecí maso kuře zadělávané zadělávané kuřecí prsa s brokolicí zadelavane maso zadělávaná kuřecí prsa kure na zelenine zadělávaná brokolce zadělávaná brokolce zadělavane kure s brokolicí co je zadelávané maso zadelavane kuře s rýží kuřecí prsa v zadělávané zelenině kuře zadělávané s muškatovym oriskem zadělávané kureci maso s rýží zadelavane maso se zeleninou vepřove zadělavane maso kuřecí maso zadělávané recept zadělávané kuře
Suroviny: vývar kuřecí, prsa kuřecí, mrkev, brokolice, cibule, máslo, mouka hladká, smetana zakysaná, šťáva citronová, sůl, pepř, strouhaný muškátový oříšek, máslo, strouhanka
Zadělávané kuře se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vD9n
11 názorů