Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 5 219 kJ / 1 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,90 g |
Tuky | 19,11 g |
Vláknina | 40,80 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 95,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Honila nás mlsná, na mrazáku kuličky, v lednici poslední zbytečky žampionů (ještě mi vyšlo i na polévku), jeden pomeranč a další chutná improvizace byla v poledne na talíři. Původně jsem ještě chtěla přidat nějakou tu slaninku, ale nechtěla jsem jídlo překombinovat. Chilli sladká omáčka je z Kauflandu, ale mívají ji i v Intersparu a Sauce Indonesia je z Lidlu, ta bývá pouze když mají týden asijské kuchyně.
Pro ty, kterým se už jen při přečtení názvu jídla ježí na těle vše, co se může postavit mohu říct, že chuťově jsou býčí žlázy různě upravené podobné telecímu masu. Těm, kteří problém nemají přeji dobrou chuť:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2012 09:33
10. 3. 2012 22:15
10. 3. 2012 22:12
10. 3. 2012 21:27
10. 3. 2012 20:42
Sretti
10. 3. 2012 19:48
toto já fákt nemožu pozřít, asi to bude tím, že sem v minulým životu byla chvuop a zřejmě mi snad někdo ustříhl pytélek
10. 3. 2012 19:36
srettka: chudáku malý, máš újmu duševní nebo i fyzickou
10. 3. 2012 19:35
Děkuji všem za velice príma komentářeOpět nám fajn náladu a pusu od ucha k uchu
Já vím,že tohle opravdu spoustu lidí nemusíMy když jsme se s manželem brali,hodně svatebčanů si dávalo smažené žlázy,já ochutnala také a od té doby nemám zábrany
Sreťťuli nezvracejvíš jak by Ti ty kuřecí řízky poškrábaly hrtanAle božátko myslela jsem na Tebe při vkládání receptíku,jak se Ti asi bude houpat kufřík
Ivi k Červinkům se nedostanu,ale teď je měli v Inpostu(kousek od nás) kilečko jen za 40,-kčno nekup to
10. 3. 2012 19:25
10. 3. 2012 19:23
Umíte tomu dát výtečné aranžmá, ale já stejně v povzdálí vidím houpat se ten hovězí orgán na opačném konci tura
p.s. jééžiš a jak to ještě popsala...kuličky na mrazáku...Pasti, pasti, pastičky..tys mi to sežrál...von mi to sežrál..
10. 3. 2012 19:16
10. 3. 2012 19:08
Ale - chuuuudák srettka (mimochodem - píšeš - na mražáku kuličky....jsi si jistá, že teda byly bejčí? U těch bych zdrobnělinu nepoužila )
10. 3. 2012 18:54
10. 3. 2012 18:48
10. 3. 2012 18:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 1 hodinou
Kefírová rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 18 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 10 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 11 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 11 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 11 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 11 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Býkům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Tématické fráze: byci zlazy byci zlazy recepty býčí žlázy recept recept na býčí žlázy recepty na byci zlazy restované býčí žlázy recept recepty byci zlazy býčí žlázy pečené pečené býčí žlázy recept býčích žláz býčí žlázy na grilu býčie žľazy recept býčie zlazy jak odblanit býčí žlázy příprava byčích zláz recept byci zlazy recept z býčích žláz top recepty býčí žlázy býčí žlázy na gril hovězi žlazy
Suroviny: býčí žláza, žampióny, bylinky, žampióny, pomeranče, pomeranče, víno bílé, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, tymián sušený, rozmarýn čerstvý, česnek, jalovec, chilli
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgE8
16 názorů