Grilovaný chřest
Křupavý zelený chřest je velmi oblíbenou jarní zeleninou. Zdůrazněte jeho chuť marinádou ze sójové omáčky, sezamového a slunečnicového oleje a trošky česneku. Chřest stačí chvíli opékat a skvělé jídlo je hotovo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 087 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,22 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirováno časopisy Albert a Apetit, původně se česnek dával rovnou do marinády. Recept je ze stránky inkitchenopen.blogspot.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2024 12:13
2. 5. 2024 14:13
25. 4. 2024 20:24
9. 5. 2012 07:59
7. 5. 2012 11:05
7. 5. 2012 10:24
7. 5. 2012 00:04
6. 5. 2012 20:13
6. 5. 2012 19:29
6. 5. 2012 18:02
6. 5. 2012 18:01
6. 5. 2012 17:54
6. 5. 2012 17:51
6. 5. 2012 17:46
6. 5. 2012 16:44
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 58 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat
Zelenina během grilování získá na atraktivitě. Jak ji grilovat, abychom si vždy pochutnali
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky
Další recepty
Tématické fráze: grilovany chrest grilovany chrest bily zelený chřest na grilu grilovaný zelený chřest chřest recepty grilovaný chřest recept grilovany bily chrest chřest grilovaný grilovaný chřest recepty chřest na grilu recepty z chřestu chřest recept jak grilovat chrest bílý chřest na grilu zeleny chrest grilovany zelený chřest jako příloha recepty na chřest zelený chřest gril chrest recept na grilovaný chřest
Suroviny: chřest zelený, olej slunečnicový, olej sezamový, omáčka sojová, česnek, semínka sezamová, olej
Grilovaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Op
36 názorů