"Seljodka pod šuboj" - slaneček pod peřinou
Suroviny
Porce: dle strávníků
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kamarádky z Litvy, často ho dělávám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2021 20:07
Veronika.Hrozna: Ryba peří nemá, ryba má nanejvýš šupiny.
1. 8. 2014 18:34
Dnes jsem tenhle recept dostala od paní Nataši při čekání na vyšetření u oční lékařky. Přeložila to jako ryba v kožichu a dělá to bez vajec.Seženu slanečka a jdu do tohowww.toprecepty.cz
27. 9. 2012 13:30
Náš tradiční rodinný recept se trochu liší: doporučuji použít klasický talíř, na který vše vrstit, pak vypadá salát skutečně jako dort, což má! Takže nastrouhat na hrubo na struhadle, spodní vrstva ryba, na ní brambory (aby se od ryby prosolili), vejce a mrkev. Červená řepa musí být až nahoře a kolem dokola. Když totiž naneseme majonézu na řepu, tak krásně chytne barvu (po pár hod.v lednici) a seljodka je celá krásně fialová
11. 7. 2012 09:09
Klasika z Ruska - originál má v názve tú šubu, kožuch. Poznám, robievam.
11. 7. 2012 08:31
ksana:Já to znám takhle,myslím,že co kraj,to jiná variace..
10. 7. 2012 23:34
suroviny se musí strouhat na hrubém struhadle
10. 7. 2012 20:10
bestickova:No, když,peřinka ,tak peřinka ! Hlavně když tam uvnitř žádné peří nebude!
10. 7. 2012 19:59
No ja vím,že je to kožich,ale pod peřinou mi přijde trefnějši
10. 7. 2012 19:09
Tahle bašta se mi líbí+3
10. 7. 2012 18:38
Šuba je kožich ! Ale nevadí,rceptík zní dobře.
10. 7. 2012 18:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 4 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 5 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 6 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 9 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 10 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak správně vařit červenou řepu. Názorné video ukáže, jak postupovat, aby z řepy zbytečně nevytékala šťáva
Další recepty
Tématické fráze: salat šuba ruský salát šuba ryba v kožichu siljotka ryba pod šuboj slanečci recept slanečci z cukety jak se dělá slaneček slanečci cuketa ala slanecek salát pod šuboj cuketa jako slaneček ryba pod subou slanecci pod perinou slanečky pod peřinou jak se dělají slanečci šuba salát slanečky červená řepa slaneček slanečky recept
Suroviny: brambory, mrkev, slaneček, vejce, majonéza, řepa červená
"Seljodka pod šuboj" - slaneček pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yr9M
11 názorů