Medové cukroví
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 760 kJ / 3 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,99 g |
Tuky | 60,95 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,66 g |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 724,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Cukrovi je slozenim i chuti velmi podobne pernickum. Po upeceni je mekke a vonave.
zdroj: Babiccino cukrovi (mirne upraven podil mouky, v original receptu je 400 g, coz bylo malo)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2020 13:53
Muzu se zeptat jak davate na cukrovi polevu? Mate to krasne rovnomerne
12. 11. 2020 19:00
Eja57: Aisa pise, zmekly tuk, a ten 100%, tak moc nemekne, jako Hera nebo maslo.Ja bych to s maslem riskla, ale bych trosku + 12% hmotnosti tuku dala vic.
12. 11. 2020 11:00
Dajda: tak já v tom asi udělám trochu problém:omg: recepty od Aishy byly vždycky skvělé, a pokud píše, že ztužený tuk, tak bych dala ( i jako máslomilovník) Omegu, bude to v tom receptu nějak fungovat lépe....
12. 11. 2020 10:32
DanaTom: Určitě to hloupý dotaz není, učený z nebe nespadl, říkala moje maminka, ale nevím, jestli Vám autorka odpoví, je to přece jen 8 let, co svůj recept zveřejnila. 100% tuk je opravdu Omega nebo Ceres Soft. Nicméně já bych asi dala máslo - recept je složením dost podobný medovým řezům, a tam se máslo dává. Heru raději v tomto případě ne.
12. 11. 2020 09:39
Dobrý den, omlouvám se možná za hloupý dotaz. Co myslíte ztuženým tukem? Je to OMEGA 100%tuk nebo Hera nebo máslo? Jsem začátečník, tak se ještě jednou omlouvám za dotaz
17. 12. 2012 21:19
nofrona: Moc dekuji za vyzkouseni a pochvalu....fotka je super..
17. 12. 2012 20:11
Tak a mám hotovo. Posílám moc moc velkou pochvalu za super recept
S těstem se pracovalo dobře, po upečení krásně měkké a s polevou je to chuťová parádička
Ještě jednou děkuji a posílám foto, klidně smázni.
S těstem se pracovalo dobře, po upečení krásně měkké a s polevou je to chuťová parádička
Ještě jednou děkuji a posílám foto, klidně smázni.
17. 12. 2012 20:09
No ještě mi zbývá jedna várka, tak tu upeču trochu míň...před dvouma rokama sem zkoušel perníčky a taky sem je asi upekl moc, protože ještě o dalších vánocích byly tvrdý jak beton a ani plíseň na ně nešla
14. 12. 2012 08:05
Charlie: To me mrzi..ja mela cukrovi po upeceni hned krasne mekke. Mozna jsem ho pekla kratsi dobu. Doufam, ze se do Vanoc rozlezi a zmekne. Dekuji za vyzkouseni receptu..
14. 12. 2012 00:42
Vypadaj moc hezky, ale příjde mi, že je mám nějaký moc tvrdý, tak snad se to do Vánoc rozleží :))
11. 12. 2012 13:00
Krásné cukrovíčko! Mohla bych ho ještě letos zvládnout. . . +
10. 12. 2012 22:41
jsou nádherné
10. 12. 2012 18:18
Tak už jsem toho víc péct nechtěla, ale tohle mě moc moc láká, tak asi to o víkendu prubnu
Mám uloženo a posílám bod
Mám uloženo a posílám bod
10. 12. 2012 14:43
moc vsem dekuji za komentare
10. 12. 2012 12:47
Tvoje recepty a fotky jsou potěšením už jsem se zařekla, že péct nebudu, ale když vidím takovou krásu s nádechem dálek, nevím, nevím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 32 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 59 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na zdobení vánočního cukroví? Přinášíme velký přehled a inspiraci, jak cukroví dotvořit a povýšit ho na umělecký výtvor
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Jak na zdravé vánoční cukroví. Nebojte se netradičních surovin. Výsledek vás překvapí!
Další recepty
Tématické fráze: medove cukrovi medove vanocni cukrovi vánoční cukroví medové kuličky recept na medove cukrovi medové kuličky cukroví medové cukroví kuličky cukroví medové kuličky cukroví medové medove cukrovi recept medové cukroví vánoční cukroví medové recepty na vánoční cukroví z medu medovy cukroví vanocni cukrovi beton medove cukrovi vanocni cukrovi s medem recepty kdy pect medové cukroví recepr na košíčky medové recepty vánoční cukroví nejlepší medové cukroví
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, tuk ztužený, med tekutý, soda jedlá, vejce, skořice, mletý anýz, koření hřebíček, cukr moučkový, bílek, šťáva citronová
Medové cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEnr
20 názorů