Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kolegyně Majky, která ho přivezla od dcery z USA.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2013 17:57
13. 1. 2013 23:46
13. 1. 2013 23:43
13. 1. 2013 12:38
13. 1. 2013 12:24
13. 1. 2013 11:58
Děkuji Vám za reakce a body.
13. 1. 2013 11:49
13. 1. 2013 11:12
13. 1. 2013 00:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 1 minutou
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 6 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 10 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 24 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 25 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 54 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: hovězí žebra na víně dušené hovězí žebro dušená hovězí žebra dušená žebra hovězí žebro dušené dušené hovězí hovězí žebra na červeném víně hovězí žebra dusena žebírka na červeném víně dusene hovezi zebra uprava hovezich zeber dusena zebirka recept na dusene żebirka jak upravit hovězí žebra příprava hovězích žebírek hovězí žebro na červeném víně hovězí řebírko dušené žebírko úprava hovězích žebírek hovězi žebra nakládané recepty
Suroviny: žebra, polévka cibulová instantní, víno červené, omáčka sojová, omáčka worcesterová, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl
Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gp0
9 názorů