Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Suroviny
Porce: 1-2
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2022 08:23
casino: Oradu (pražmu) jsem si zamilovala během letních dovolených v Chorvatsku, kde tvoří spolu s brancinem a zubatacem rybí top trio. Když jsem pražmu objevila v čerstvém stavu v Lidlu, přivítala jsem ji s nadšením. Mořská ryba, rychle hotová (peču ji celou, filátka to už je luxus!) - co si přát více? V Chorvatsku by jí do bříška dali nasekaný česnek s petrželkou a rybu potírali olejem snítkou rozmarýnu. Římskému kmínu bych se taky raději vyhnula, nemám ráda jeho vůni. Pak už stačí jen sklenka dobrého bílého nebo růžového vína a dostanete se do stavu labužnické blaženosti!
12. 1. 2022 18:30
Nechal jsem si přivézt pražmu a dělal jsem ji poprvé v životě
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin Ten by zabil nejen chuť, ale jistojistě i mou maličkost
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin Ten by zabil nejen chuť, ale jistojistě i mou maličkost
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)
29. 1. 2013 18:05
Rybičku máš hezky vypečenou+4Pražmu jsem ještě nikdy nedělala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 3 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 4 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: pražma recept římský kmín recepty prazma pecena v troube pecena prazma recept naprazmu morskou pečená ryba na kmíně římský kmín recepty ryba pečená ryby na na kmíně ryba na kmínu recept na pečenou pražmu pražma pecena pražma pečená videorecept recept na pražmu pražma na mořské soli a kmínu ryba na kmine prazma s kminem pražma filet recept pražma pečená ryba na kmíně recept pecena prazma v troube
Suroviny: pražma, citron, římský kmín mletý, tymián, sůl mořská, olej olivový
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
3 názory