Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mokrá kokosová buchta

Připadají vám buchty na plech příliš obyčejné? V tom případě vás vyvedeme z omylu naším receptem na kokosové řezy, které můžete znát i pod názvem řezy raffaello. Nádherně voní i chutnají po kokosu a díky smetaně jsou neuvěřitelně vláčné.

Hodnocení receptu je 5,0 (64×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

18. 12. 2008 17:03

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie28 310 kJ / 6 766 kcal
Bílkoviny97,86 g
Tuky346,37 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 623 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy790,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je jednoduchá a výborná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jischin jischin

27. 10. 2010 19:33

Včera upečená, dnes snědená a to jsme na to sami dva!!! :-p
Dávám bodík - výborná :yes: polila jsem jí smetanou s rozmíchaným grankem :-p

Diana

5. 12. 2009 00:19

Moc dobrá,já přidala ještě lžíci rumu a nastrouhanou bílou čokoládu.Pro nás o mnoho lepší.Jinak díky za recept.:-K

panvicka

23. 7. 2009 08:40

Já ji dělávám taky uplně stejně a docela často, protože je u nás opravdu moc oblíbená:-p Dávám boda:yes:

Tomiika

6. 6. 2009 11:36

Teďka jsem ji dopekla. Nádherně voní a skvěl chutná:yes:plusík

simča

16. 4. 2009 21:36

tak jsem ji dneska zkusila a je prostě MŇAM :-p ale na můj vkus přece jenom trošku víc sladká. příště zkusím dát míň cukru...:yes:

Jana Pá

13. 2. 2009 15:12

už je upečeno, moc dobré :-p , jen před podáním musím nazdobit - máme jahody, mandarinky,kiwi a nahoře šlehačka-jak vidno zříti:-!:yes: Takže od nás bodík:-)):yes:

maris maris

20. 12. 2008 08:39

Jiřinko, to si piš !:-D:-D:-D

Jikotka Jikotka

19. 12. 2008 23:45

Díky za vysvětlení Maris,s tou šlehačkou jsou asi ještě lepší že jo?:-O:-8

Lusinda79

19. 12. 2008 21:25

Mně to tedy nějak uniklo a bez jiřinky bych neznala!:yes::yes:

maris maris

19. 12. 2008 21:08

Jiřinko, jde o tuto kokosovou buchtu, která je všude známá jako Raffaelo. Tady taky byla a kvůli nedorozumění byla omylem smazána a nikdo ji sem znovu nedal ;-):-)

Jikotka Jikotka

19. 12. 2008 21:02

Hledala jsem Raffaelo a nic jsem nenašla o co jde :-?:-O

maris maris

19. 12. 2008 20:56

Papričko - Raffaelo se vrátilo !:-D:-D

Jikotka Jikotka

19. 12. 2008 20:53

Přišlo mi hlavně k smíchu jak jsem to napsala,vypadá to jako bych chválila fotku a ne buchtu:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2008 20:43

Jiřko, i fotka je dobrá, co se ti nezdá? Hlavně, že člověk vidí, jak to vůbec vypadá:-)

Jikotka Jikotka

19. 12. 2008 20:42

Tedy myslím ta buchta a ne fotka....:-O:-))

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosova buchta buchta s kokosem rychlá buchta mokrá hrnková kokosová buchta jednoduchá buchta s kokosem a šlehačkou kokosová buchta na plech výborná kokosová buchta hrnkova buchta s kokosem recept na kokosovou buchtu kokosová buchta se smetanou kokosove buchty rychlá kokosová buchta se šlehačkou kakaová buchta s kokosem buchta kokosová kokosova buchta recept kokosová hrnková buchta kokosová buchta se šlehačkou kokosová buchta rafaelo recept kokosová buchta kokosova buchta s pudinkem

Suroviny: vejce, cukr krupice, mléko, mouka polohrubá, kypřící prášek, cukr vanilkový, olej, tuk, mouka hrubá, kokos strouhaný, cukr moučkový, smetana

TopRecepty.cz

Mokrá kokosová buchta

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Krlx