Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 837 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 9,33 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nutrií maso je chutí podobné králičímu,ale je jemnější. Bohužel se dá i špatně sehnat. Ale všechno jde, když se chce :)
V polévce mi chybí zelenina,protože jsem ji doma něměla,ale i tak je dobrá. No a potvora se mi zakalila... Snad to nebude vadit. :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2013 07:01
9. 3. 2013 22:47
9. 3. 2013 16:18
9. 3. 2013 16:10
Ještě pro Nikolek: zkus hlavu opéci a pak udělat vývar, je silnější a voňavější
9. 3. 2013 16:06
9. 3. 2013 16:05
9. 3. 2013 16:04
9. 3. 2013 16:01
9. 3. 2013 15:11
9. 3. 2013 15:09
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 17 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 4 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 4 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 4 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 5 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 5 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 5 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 7 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč budovat vyvýšené záhony? Šetří naše záda, působí esteticky a péče o ně je snadná
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: polévka z nutrie nutrie recepty na zelenině facebook přihlásit se facebook přihlásit se hlava z nutrie maso z nutrie prodej nutrije grilovaná nutrie recepty z masa nutrie polívka z nutrie prodej masa z nutrie recept na nutrii na zelenině nutrie vaření jak upravit nutriji nutrie na zelenině tuhá nutrie řízky z nutrie nutrie polevka pastika z nutrie vaření z nutrie
Suroviny: hlava z nutrie, hlava králičí, ocásek z nutrie, koření nové koření, pepř, cibule, celer, petržel, mrkev, sůl, podravka, voda, mouka hrubá, vejce, sůl, olej
Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kMGE
10 názorů