Špačci z mletého masa
Plnění špačci jsou levnou a rychlou alternativou španělských ptáčků. Naplněním kvalitní klobásou a vytvořením chutné omáčky se jídlo stává daleko luxusnějším, než by se na první pohled zdálo. Určitě stojí za vyzkoušení.
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2022 16:34
Dle meho nazoru - suche. Priste zkusim vice tuku v mletem veprovem a hodne tuku pri peceni
8. 8. 2022 07:26
pěkný recept i foto
26. 5. 2013 13:01
savlinka: Já to dnes nevařila, ale Pejli. Přidala foto
26. 5. 2013 12:58
Janičko parádní
26. 5. 2013 12:55
Teda Pavlo, to se ti moc povedlo!!! Je holt vidět kvalita foťáku. Díky!
24. 1. 2012 20:33
brouzdám, brouzdám co z mletého masa a jako tento recept na špačky si zítra udělám protože to vypadá luxusně navíc to není nic složitého a hodí se k tomu vše a moje smudla ta sní vše co uvařim děkuji za typ
25. 7. 2011 14:30
fakt vynikajici davam jednicku
12. 3. 2011 14:40
Tak jsem prave dojedla špačka a bylo to super. Dala jsem polovinu spekacku, priste dam treba cabajkovy toceny, aby to bylo pikantní. Nicméně určitě zařadím do své kuchařky. Slaninka tomu dala krásnou vuni :) delikatesa. Zapisuji a davam bodikla.
21. 7. 2009 21:16
Jano, máš moc hezké fotky, den ode dne lepší a lepší
21. 7. 2009 20:47
Jiřko, vyzkoušej, nebudeš litovat a klidně dej i jinou klobásu, podle chuti. Ty ostravské se děsně pokazily. Nicméně, měla jsem štěstí, ušly
21. 7. 2009 20:20
Janko,objevila jsi prima recept
21. 7. 2009 17:11
Já nevím, kolik stojí Váhalova slanina, stydím se, koupila jsem jen pár plátků a nevím vlastně, kolik stojí anglická? Zítra to zjistím. Každopádně můj souhlas s tím, že Váhalovka je mnohem lepší a šťavnatější.
21. 7. 2009 16:02
taky se mi zdá, že je Váhalova slanina chutnější, ikdyž kapánek dražší, tady za ní chtějí myslím 165Kč, dneska jsem jí zrovna kupovala . Jani, špaček se ti evidentně povedl a ty mačkané brambůrky k tomu
21. 7. 2009 15:52
Jani, já začínám daleko vícvyužívat Valhalovou slaninu místo anglické, připadá mi daleko šťavnatější a chutnější (a to nemluvím o ceně)
21. 7. 2009 11:46
Bylo to vynikající. Divím se, že jsem si toho dříve nevšimla. Dávala jsem jen polovinu klobásy a konce jsem nařízla. Anglickou jsem nahradila Váhalovou slaninou, ale jen proto, že anglickou jsem nesehnala dostatečně dlouhou. Recept si rozhodně zaslouží plus.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 8 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 36 minutami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 40 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 53 minutami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 57 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: mlete maso recept mleté maso recepty z mletého masa mleté maso recepty recept z mletého masa špačci z mletého masa recepty z masa recept mleté maso mleté maso na špejli vepřový špaček recepty mleté maso co z mleteho masa luhačovický skřivan recept na mleté maso recept na luhačovického špačka hovezi spacek vahalova slanina kolik cena špačci recept váhalova kuchařka mleté hovězí maso recepty
Suroviny: maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, vejce, cibule, strouhanka, nať petrželová, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, hořčice, klobása, slanina, olej, kečup sladký
Špačci z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXw
15 názorů