Obrácená marinovaná líčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obrácená proto, že obvykle nejprve nakládáme do marinády a až pak dusíme.
Recept mi doporučil „můj“ řezník a pravil, že když nám to nebude chutnat, mám týden maso zadarmo. Hm, tak nic no… Velmi jedlé
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2013 21:56
Samé dobré surovinya velká dobrota v závěru
10. 5. 2013 11:07
tedy ty opravdu provokuješ úžasné, ale u nás nejsou a nejsou
10. 5. 2013 10:39
Recept jak vínko Jen ta líčka mi chybí a nikde u nás je nemají
10. 5. 2013 10:07
Recept se mi moc líbí, uložila jsem si a příležitostně vyzkouším
10. 5. 2013 09:42
Děkuji všem
žížala: 1974andrea: Nebojte se, já to taky dělala poprvé. Hlavně se to musí velmi rychle a kratince orestnout. Pak do té marinády, je lepší to v ní nechat co nejdéle. Byla jsem překvapená, že masíčko tu chuť toho vínka a hořčice mělo velmi jemnou, pikantní a masínko bylo šťavnaté, ta šťáva z toho moc chutná a opravdu už ničím jiným jsem nekořenila ani nepodlévala, jen tou marinádou
Určitě takhle zkusím i jiné maso, třeba drůbeží
žížala: 1974andrea: Nebojte se, já to taky dělala poprvé. Hlavně se to musí velmi rychle a kratince orestnout. Pak do té marinády, je lepší to v ní nechat co nejdéle. Byla jsem překvapená, že masíčko tu chuť toho vínka a hořčice mělo velmi jemnou, pikantní a masínko bylo šťavnaté, ta šťáva z toho moc chutná a opravdu už ničím jiným jsem nekořenila ani nepodlévala, jen tou marinádou
Určitě takhle zkusím i jiné maso, třeba drůbeží
10. 5. 2013 09:33
zizala:Taky slyším poprvé o opečení masa před marinováním. Vždyť se pak nedostane do masa tolik chutí z té marinády, když se maso nejdřív zatáhne, ne? Ale zas zůstane šťavnatější. Někdy zkusím, líčka ještě mám
10. 5. 2013 07:55
Musela jsem si to přečíst dvakrát Spletla mě poznámka, protože neobvyklé je prvotní opečení a pak naložení do marinády. Následné dušení je standard. Věřím, že masíčko bude touto úpravou moc dobré
10. 5. 2013 06:49
Obracene marinovani jsem nikdy nezkousela, je to zajimavy napad..
9. 5. 2013 20:59
Tak to je výborný nápad a jistě i výborný výsledek! Zkusím...
9. 5. 2013 20:52
Líčka jsou výborná na všechny způsoby, ten Tvůj , ten láká k vyzkoušení, je to velmi zajímavý postup
9. 5. 2013 20:29
Ladi, líčka mám, dle pana řezníka udělám a Tobě bodík posílám +13 mňam
9. 5. 2013 19:07
No, krása, hned bych ti dala pusu na obě líčka. A mohla bys je obrátit směrem na Vysočinu
9. 5. 2013 17:00
magdalenka: Jasan doubek, majdí, letíííí
9. 5. 2013 16:51
maris: špaget je ticho, čo považujem za súhlas a očakávam prídel!
9. 5. 2013 16:36
Moc moc pěkné, jen malý problém - za celý život jsem líčka u řezníka neviděla, ach jo ...
Ukládám pro případ, že je někdy seženu)
Ukládám pro případ, že je někdy seženu)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 7 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 14 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 27 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 40 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 58 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinovaná hovězí líčka marinovaná lícka marinovaná vepřová líčka mujreznik obrácená rajčata marinované hovězí líčka hovězí líčka marinovaná obrácená hovězí líčka marnivana licka maso marinované v modrem portugalu marinovat líčka hovězí líčka marinovaná kde jsou líčka na teleti jak nejdéle marinovat maso
Suroviny: líčka hovězí, cibule, víno červené suché, hořčice se zeleným pepřem, paprika sušená pálivá, tuk, sůl
Obrácená marinovaná líčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYxM
29 názorů