Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 119 kJ / 3 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 369,20 g |
Tuky | 189,46 g |
Vláknina | 51,40 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 161,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen kapr, ale i drůbeží a vepřové maso v kefírové marinádě krásně zkřehne. Je chutné a šťavnaté.
Pro zajímavost přidávám odkaz na přípravu vykostění kapra. Já jsem silným ostrým nožem odstranila hřbetní kost a poté vyřízla žeberní kosti. Odřezky jsem použila na vývar.
Doufám, že mě zde přítomní“rybáři-rybářky“za tento experiment nevypískají:-)ale nám tahle naložená úprava moc chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2013 21:43
Všem díky za zájem,milé komentíky i hodnocení
10. 5. 2013 09:58
10. 5. 2013 07:51
10. 5. 2013 06:40
9. 5. 2013 20:51
9. 5. 2013 19:49
9. 5. 2013 18:31
9. 5. 2013 18:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Jak naporcovat kapra krok po kroku. Jak připravit rybí porce pro další úpravu
Jak a do čeho naložit kapra před pečením? Marinády příjemně ochutí maso
Další recepty
Tématické fráze: jak vyfiletovat kapra marinada na kapra kapr se zazvorem kapr s česnekem marinády se zázvorem kapr na na zázvoru recepty kapr s česnekem naloženy kapr smažený kapr s cesnekem marináda se zázvorem pečený kapr v kefíru kapr se se zázvorem kapr na česneku a zázvoru smažený kapr marináda kapr na zázvoru marinada kapr kapr na sadle a marinada kapr naložený přes noc jak vyfelotovat kapra bezlepkový trojobal na kapra
Suroviny: kapr, kefír, zázvor čerstvý, zázvor mletý, česnek, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rvO
8 názorů