Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 119 kJ / 3 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 369,20 g |
Tuky | 189,46 g |
Vláknina | 51,40 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 161,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen kapr, ale i drůbeží a vepřové maso v kefírové marinádě krásně zkřehne. Je chutné a šťavnaté.
Pro zajímavost přidávám odkaz na přípravu vykostění kapra. Já jsem silným ostrým nožem odstranila hřbetní kost a poté vyřízla žeberní kosti. Odřezky jsem použila na vývar.
Doufám, že mě zde přítomní“rybáři-rybářky“za tento experiment nevypískají:-)ale nám tahle naložená úprava moc chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2013 21:43
Všem díky za zájem,milé komentíky i hodnocení
10. 5. 2013 09:58
10. 5. 2013 07:51
10. 5. 2013 06:40
9. 5. 2013 20:51
9. 5. 2013 19:49
9. 5. 2013 18:31
9. 5. 2013 18:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 54 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 58 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 3 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapra můžete před obalováním naložit do mléka nebo mléčného kysaného produktu. Jak na to, poradí názorné video
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Časté chyby při zpracování kapra: Vyzkoušejte 11 tipů na správně připravené rybí maso
Další recepty
Tématické fráze: jak vyfiletovat kapra marinada na kapra kapr se zazvorem kapr s česnekem marinády se zázvorem kapr na na zázvoru recepty kapr s česnekem naloženy kapr smažený kapr s cesnekem marináda se zázvorem pečený kapr v kefíru kapr se se zázvorem kapr na česneku a zázvoru smažený kapr marináda kapr na zázvoru marinada kapr kapr na sadle a marinada kapr naložený přes noc jak vyfelotovat kapra bezlepkový trojobal na kapra
Suroviny: kapr, kefír, zázvor čerstvý, zázvor mletý, česnek, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Kapr v kefírové marinádě s česnekem a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rvO
8 názorů