Špagety s olivovou tapenadou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 16,11 g |
Vláknina | 13,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,23 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2013 09:24
Terezko, Jaruško taky velmi děkuji za shlédnutí a okomentování receptu
17. 5. 2013 16:52
mně to moc chutnalo
17. 5. 2013 06:52
Andrejka, tot by mi chutilo. Môžem prísť?
17. 5. 2013 00:54
varilamyskakasicku: ano, tak to je je zdravá, ale jiné houby chutnaji vážně výtečně, ale Ty umíš kouzlit snad se vším,ráda si Tvé recepty ukládám a když už nevím, co, podívám se na Tvé uložené a vybírám, co bych a přizbůsobim se tím, co doma je
16. 5. 2013 22:18
Holky díky, Nadi, jaký kouzlení? Šup šup a je to, kouzlíš ty, ty svoje moučníky
16. 5. 2013 22:11
ááá, čarodějka z Plzně.. neskutečná ty jsi
16. 5. 2013 21:58
1974andrea: Když jsem byla malá, tak jsme olivy vůbec neznali Ale ty řecké a když je k nim ještě pár druhů dobrých sýrů a bílé vínko Dřív jsem jedla jen zelené, ale postupně jsem se "prokousala" k těm černým, masitým...
16. 5. 2013 21:44
Andy je šikula...kúzli zo všetkého, nielen z hlivy, tiež som si všimla...
16. 5. 2013 21:36
varilamyskakasicku:Já ji beru jako příjem čehosi zdravého, pro tělo prospěšného, ale jinak ne že by to byla moje nejoblíbenější houba. Jsou jiné, mnohem chutnější
16. 5. 2013 21:33
Hned bych si zobla, koukám, že máš hlívu už také ráda, kdysi jsi se mi na ní ptala, já na ni nedám dopustit, musím nakoupit nějaký trsík čerstvý a něco z Tých ukázkových receptů udělat
16. 5. 2013 18:50
danielle72:Danielko, i já jsem je plivala, když jsem byla malá, naučila jsem se je jíst na Lefkadě a dodnes miluju řecké olivy. Oproti španělským mi přijdou chutnější
16. 5. 2013 18:13
Patřím k těm, co se k lásce k olivám projedli, stejně jako moje dcery. Můj muž vždy po prvním kousnutí olivu vyplivl a nepřišel jim na chuť nikdy. Tohle bych si dala s chutí
16. 5. 2013 18:07
Olivy mám moc ráda (učil mě je jíst v mých 18 letech jeden Švýcar a jeho heslo bylo: ne jednu, ale aspoň pět za sebou jich musíš sníst, a bude to ok. A měl pravdu)
Bod letí až do Plzně
Bod letí až do Plzně
16. 5. 2013 16:40
Je to zvláštní,všechny ingredience miluju, ale když jsem jednou zkoušela tapenádu udělat, nějak mi to dohromady umixované nechutnalo.... Nicméně si myslím, pokud vše pokrájím na větší kousky a smíchám s těstovinami, tak se budu olizovat
16. 5. 2013 16:29
Přemýšlela jsem,co je to ta tapenadaUž to vímJá bych si pochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 10 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Banana split
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 2 minutami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 1 hodinou
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 3 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 8 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 8 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 9 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 11 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 14 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: testoviny s olivovou tapenadou jak vyrobit tapenadu olivova topenada jak připravit olivovou tapenádu špagety recept co k olivám recepty s tapenádou jak připravit olivy těstoviny s olivovou omáčkou tapenáda ze sušených rajčat olivová tapenada recept topenáda s matjesy bylinkova tapenada špagety - recepty z řecka olivová tapenáda s těstovinami recept na olivovou tapenadu kureci maso s tapenadou jak jist olivovou tapenadu olivovou tapenádou recept špagety s lilkem cuketou a parmazánem
Suroviny: olivy černé, rajče sušené, česnek, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, bazalka čerstvá, olej olivový, hlíva ústřičná, cuketa, česnek, tymián, lilek, rajče, sýr ovčí, sůl
Špagety s olivovou tapenadou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8zxL
24 názorů