Žába v díře - Toad in the Hole
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 724 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,83 g |
Tuky | 72,07 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 764 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 50,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o tradiční anglický recept, proto "Toad in the Hole". Jsou tu už dva trochu podobné, ale tento je přece jen malinko jiný .-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2013 22:25
Jana Remkova: Není sice ode mě, ale taky se mi líbil
25. 5. 2013 22:21
Jak originální název!!
23. 5. 2013 22:24
Anna Kocikova: jdu hledat recept
Štíři nebo netopýři - už se na pánvičce škvíří
Štíři nebo netopýři - už se na pánvičce škvíří
23. 5. 2013 22:22
danielle72:Nebojbrzy dolezou a některý ten jedovatý ocásek vytáhne
23. 5. 2013 21:50
Anna Kocikova: Hadi a žáby, jen štíři ještě nedolezli
23. 5. 2013 21:45
Nepohrdla bychA ta"hadí"bramborkaše nemá chybuhračičko
23. 5. 2013 20:23
super
23. 5. 2013 17:14
Ja som na tento recept už zabudla, ale kedysi u nás frčal, deti to mali radi.
23. 5. 2013 16:48
Bezva nápad Danuš, moc se mi líbí, hned v sobotu to prubnu, dělávám zase kuřecí prsa nebo celé kuře, dám ho do tětsíčka, krásně vyběhne, do těstíčka dám trochu sody, ale tento recept si ukládám
23. 5. 2013 15:29
To se mi líbí,to vyzkouším
23. 5. 2013 09:50
Je to kalorická bomba, ale určitě báječně chutná. Občas neuškodí zahřešit
23. 5. 2013 09:22
Znám, je to moc dobré
23. 5. 2013 07:11
Ano, takhle s neuzenými klobáskami je to správně po anglicku Kdysi jsem to pekla, nebylo to špatné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 2 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 3 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí nudle
jalamo uvařil před 38 minutami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 1 hodinou
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 4 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 5 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte žahour? Lahodný ovocný přeliv můžete použít na knedlíky, palačinky nebo lívance
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: inrecepty in recepty žába v díře kuře ala žába toad-in-the-hole recepty in. na sádle.cz žába z vajíčka jak udelat z vajicka zabu anglický recept žába v díře žába z klobásek had v díře recepty in pečení masa v díře hadi ocasky recept párky v těstíčku prdelka zubatá toad.in the hole recepi žabí díra recept recept žába v těstíčku
Suroviny: klobása grilovací, cibule, olej, vejce, smetana na vaření, sodovka, mouka polohrubá, sůl, petržel, hořčice dijonská
Žába v díře - Toad in the Hole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wywR
13 názorů