Vývar z hovězí oháňky
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 745 kJ / 1 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,48 g |
Tuky | 120,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2024 16:31
Na olivovém oleji...🤦🤦🏻🤦🤦🏻 Hovězí...
24. 12. 2022 20:25
kdyby nahodou nebyl vyvar ciry postaci pak do studeneho vyvaru vlozit hovezi mlete 150gr spojene se snehem z 3 bilku a potahnout pomalu skoro k varu ... a pak pres platno zcedit ... pak je tam ten jantar a ten vyvar vyvaru ... Consommé
15. 12. 2022 18:51
a taky do studeneho vyvaru lze dat i mlete hovezi prohneteno se syrovym vejcem a potahnout k varu ... vysledek ... cista jantarova barva a ta chut ...
20. 2. 2021 00:12
Simona Skolakova: jestliže máte soukromé řeznictví, požádejte majitele a on vám oháňky jistě objedná. U nás jsou také na objednání, protože jakmile se na pultě objeví, jsou hned pryč. Stojí kolem stovky za kilo.
V Kauflandu na chodbě je též řeznictví, oháňky tam mají stabilně, ale kilo stojí 179 Kč!! Cena minulý týden.
V Kauflandu na chodbě je též řeznictví, oháňky tam mají stabilně, ale kilo stojí 179 Kč!! Cena minulý týden.
19. 2. 2021 22:52
Tonja: taky nakupujeme v soukromém řeznictví,ale asi hovězí skot nemá dnes už oháňkyjak já bych si takovou delikatesu dala,ale bohužel není k sehnáníto už je pár let dávala jsem sem příspěvek,ale od té doby jsem na oháňku nenarazila,ale pokud ty ano,tak jste si určitě moc pochutnali
19. 2. 2021 22:29
Nakupuji v řeznictví vedle jatek a na hovězí oháňky jsem trefil jen jednou za celý rok. Takže vývar z hovězí oháňky je vzácná příležitost. Souhlasím ale, že tento vývar/polévka je luxusní. jen nudle nevaříme zvlášť, ale přímo v té části vývaru, který se ten den zkonzumuje.
31. 1. 2017 22:25
Milan: no možná se pletešjá používám velmi sporadicky bujón, to už opravdu musí být,ale polévku z oháňky tu jsem nedávno dělala,táhla jsem jí přes noc v pomalém hrnci a byla bezkonkurenčníJá si poradím i bez masoxu a bez Vitany
31. 1. 2017 22:19
Milan: Znám dost chlapů kuchařů, kteří bez magi a podobných dochucovadel neuvaří a naopak dost "bab", které umí jídla dochutit skvěle i bez nich. Plácáte nesmysly, pane
31. 1. 2017 22:05
....: když ony baby dnes vaří z magi,ať žije Vitana, hurááááááá.Jen chlap dokáže ochutit jídlo.
11. 4. 2016 13:36
Vývar dělám v podstatě stejně, ale přišla jsem na to, že je lepší udělat hovězí a zeleninový zvlášť. Na zeleninu stačí hodinka, takže buďto ji přidat ke konci, anebo opravdu dělat zvlášť, mám vyzkoušeno že chuťově je to pak ještě lepší
1. 5. 2015 09:25
Nejlepší vývar
24. 10. 2013 00:46
....naprosto luxusní polévka, pěkně se Ti povedla. Hned bych smočila mlsný jazýček.
1. 10. 2013 00:41
Polevecka vypada nadherne, akorat jsem nejak nepochopila jestli jsi ji delal v Pomalem Hrnci, anebo jen na sporaku celych tech 7 hodin. Ohanku jsem nikdy nedelala, takze nevim. Jinak bodiky letej
17. 9. 2013 07:26
super
16. 9. 2013 18:05
OháŇková polévka je nejlepší :-
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 19 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 12 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 12 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 12 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 12 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 13 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co měl na vánočním stole prezident Masaryk? Kapra nahradil candát, následoval bažant a nechybělo ani speciální cukroví
Jaké jsou základní druhy vývarů? Vyzkoušejte zábavný kvíz
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Další recepty
Tématické fráze: hovězí vývar vývar z oháňky hovězí vývar recept hovézí oháňka hovězí oháňka cena hovězí oháňka recept hovězi ohanka recepty silný hovězí vývar silný hovězí vývar recept recept na hovězí vývar recept hovězí vývar jak udělat hovězí vývar vývar z opečené oháňky polevka z hovězí ohaňky polivka z hovezi ohanky recepty-hovězí oháňka luxusní hovězí vývar polívka z ohaňky vývar hovězí ohanka
Suroviny: oháňka hovězí, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, nať petrželová, sůl, olej olivový
Vývar z hovězí oháňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnp2
41 názorů