Roláda( motá se za studena)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 970 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,15 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2016 21:35
25. 8. 2013 11:17
5. 8. 2013 09:01
tejaja:Já jsem k tomu řekla, co jsem chtěla, a to, že v ČR se dá koupit zkaramelizované mléko. Další polemiky jsou zbytečné.
5. 8. 2013 08:58
Coleta: Možno som to zle pochopila, ale keď niekto napíše "A děkuji ,nechci.Strach mi to nedovolí" tak to fakt chápem ako kritiku receptu. A nie je chyba receptu, že ja neviem narábať s papiňákom
5. 8. 2013 08:38
tejaja: Tejajo, u nás se dá koupit již hotové salko, tj. zkaramelizované, není to kritika receptu. Nechápu tedy tvoji "kritiku"
5. 8. 2013 08:16
MartaU: Salko autorka kupuje hotové, ale aby z toho bol krém na plnenie, musíte ho uvariť Že to kamarátke buchlo, je jej chyba, oheň pod papiňákom sa po začiatku syčania ventilu stišuje, je to pod tlakom. A rozhodne sa papiňák neotvára násilím, ale nechá sa ochladnúť, aby para vnútri skondenzovala. Stačí sa naučiť narábať s ním a nekritizovať zbytočne recept.
4. 8. 2013 21:35
Proč nekoupíte salko raději hotové?? Stojí,teda u nás 37.90 kč.Než vařit v papináku.Nikdy bych to nedělala.Byla jsem svědkem,jak to kámošce bouchlo,měsíc po malování.A děkuji ,nechci.Strach mi to nedovolí
30. 7. 2013 18:28
Je vynikající,krásně se pracuje s těstem,krásně se motá,už několikrát jsem ji zkoušela a vždy se povedla.Fotka je nic moc.
23. 2. 2013 16:24
povedla se díky
3. 7. 2011 22:21
Salko vařím ponořené ve vodě na sporáku 1 hodinu a stačí.Z papiňáku bych v tomto případě měla strach.
4. 2. 2009 17:48
Máte pravdu stačí vařit hodinku,ale je světlejší.Ale pokud si koupíte TATRA SALKO je kvalitnější a tmavší při kratším vaření.
4. 2. 2009 15:03
To by se i mě mohlo povést
4. 2. 2009 14:17
No právě to jsem si myslela, ale Marcela to vaří v papiňáku 2 hoďky
4. 2. 2009 13:42
Gabi, salko v papiňáku stačí hodinu. Mám to vyzkoušené. Jde vlastně jen o to, jak tmavý ten karamel bude. Kratší doba-světlejší.
4. 2. 2009 11:30
Myslím, že Salko v papiňáku stačí vařit kratší dobu. 2 hodiny se vaří normálně na sporáku, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 6 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: piškotová roláda točená za studena studena kuchyně (rolády) jak smotat roládu moučníky za studena roláda motaná za studena salko v papiňáku piskotova rolada za studena masové rolády za studena masové rolády po studenu recepty za studena rolada salko studena masova rolada vaření salka v papináku piškotova roláda motaná za studena roláda ze salka buchta za studena točená roláda salko papiňák masové roládky studená kuchyně tatra karamel
Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr krupice
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
17 názorů