Hvězdičky s kořeněnou čokokuličkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 791 kJ / 2 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,67 g |
Tuky | 185,41 g |
Vláknina | 12,73 g |
Cholesterol | 815 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 178,57 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2014 20:13
spagetka:
Jj, bylo to jak píšou! Oříšky byly vyčichlé!!
Koupil jsem obé a se zavázanýma očima jsme si šňupli jednoho i druhého a výsledek byl jednoznačný: všichni hodnotili oříšek jako aromatičtější
Jj, bylo to jak píšou! Oříšky byly vyčichlé!!
Koupil jsem obé a se zavázanýma očima jsme si šňupli jednoho i druhého a výsledek byl jednoznačný: všichni hodnotili oříšek jako aromatičtější
21. 11. 2014 11:10
casino: tak pokud jsi nepoznal rozdíl mezi květem a oříškem, mohu jen tvrdit, že obé bylo staré, vyčpělé. Zkus koupit obojí čerstvé a pokus zopakovat, pokud nemáš nic s chuťovými buňkami jako Luis de Funés ve známé komedii, pak rozdíl poznat musíš. I podle vůně.
21. 11. 2014 11:04
OŘÍŠEK vs. KVĚT
spagetka:
Vždy jsem měl zato, že qět je v jídle voňavější... Paní casinová nemá ráda ani jedno; když dám např. do mrvkičky jednou špetku oříšku a jindy špetku květu, tak květ jí "smrdí" víc...
Teď jsem si naschvál strouhl oříšku, vedle dal špetku květu, naslepo dal pod chobot a...
...a nepoznal jsem které je které
spagetka:
Vždy jsem měl zato, že qět je v jídle voňavější... Paní casinová nemá ráda ani jedno; když dám např. do mrvkičky jednou špetku oříšku a jindy špetku květu, tak květ jí "smrdí" víc...
Teď jsem si naschvál strouhl oříšku, vedle dal špetku květu, naslepo dal pod chobot a...
...a nepoznal jsem které je které
21. 11. 2014 10:01
Romana: oříšek je intenzivnější jak na chuť tak na vůni, takže je lepší, ale opravdu pozor na dávkování, jen malé strouhnutí úplně stačí. Květ je méně výrazný ale někdo dává přednost právě spíš květu. Chce to vyzkoušet. U cukroví bych se přiklonila ale k oříšku.
21. 11. 2014 08:37
Může mi prosím někdo poradit? Tohle cukroví se mi moc líbí, chtěla bych ho vyzkoušet, ale nemám moc zkušeností s kořením a v receptu je jen "muškát". Je lepší muškátový oříšek, nebo muškátový květ, nebo je to jedno? Moc děkuji za radu.
4. 12. 2013 14:57
velmi zajímavé cukrovíčko
30. 11. 2013 18:38
Já se moc omlouvám, napsala jsem zvyklat a má být zviklat
30. 11. 2013 11:06
Máte pravdu, už je to strášně dlouho bohužel nic nestíhám, nevařím a ani nepeču až teď už musím
Děkuji za milé komentíky
Děkuji za milé komentíky
30. 11. 2013 10:10
Po tak dlouhé době ses ukázala Recept je skvělý, ale zvyklat už se nenechám, už nic péct nebudu Ale bodík dávám
30. 11. 2013 08:04
30. 11. 2013 07:32
Líbí moc
29. 11. 2013 23:18
Leničko, tys tu nebyla ani nepamatuju a tohle se mi moc líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 13 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 19 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 19 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 45 minutami
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 9 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 9 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 10 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 10 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 11 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 11 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 12 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
Další recepty
Tématické fráze: zvyklat zviklat zviklat nebo zvyklat zviklat zvyklat zviklat-zvyklat zvyklat zviklat nenecham se zviklat recepty luis de funes linecké cukroví s kokosovým květem zviklat - zvyklat zvyklat nebo zviklat zviklat vs. zvyklat zvyklat nebo zviklat ? náhodný recept zviklat x zvyklat zviklatxzvyklat
Suroviny: mouka hladká, smetana zakysaná, máslo, žloutek, sůl, bílek, ořechy lískové mleté, cukr, kakao, květ muškátový, zázvor mletý, kardamom, anýz, koření hřebíček
Hvězdičky s kořeněnou čokokuličkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoP3
12 názorů