Jablková buchta ááááá
Máte bohatou úrodu jablek a nechcete péct stále jen štrúdl? Vyzkoušejte lahodnou šťavnatou buchtu podle našeho receptu a určitě ji zařadíte mezi vaše stálice. Podzimní nádech dodá kromě jablíček i skořice, která moučník provoní.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
menší plech
Nutriční hodnoty
Energie | 6 787 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,57 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 279,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2023 15:54
Mno, jestli je to na plech,tak asi na nějaký hodně malý. Já tu buchtu měla skoro průhlednou, při přípravě na plechu klasických rozměrů. Příště dvojitá dávka a jablek aspoň ještě o jedno více ❤️
20. 11. 2022 18:46
Chutnalo, ale přišlo mi to až moc prosté..
5. 10. 2022 07:36
Po přečtení komentářů jsem váhala jestli ji mám zkusit, ale ten název mě dostal ????, tak jsem vyzkoušela. Povedla se na jedničku ????, výborná, jemná, nadýchaná, vysoká. Jakoby bublanina. Přidávám foto ????
21. 12. 2018 18:07
Zdravím, já jsem místo vody dala mléko a vejce je dobre lehce osolit, sůl naruší bílek a lépe se vyslehaji A do těsta jsem přidala půlku skorociveho cukru. Pekla jsem tedy cca 30 minut. A musite s ní opatrně, jak je těsto hodně vyslehane při jakémkoliv drcnuti spadne a buchtu můžete vyhodit Za mě přidávám a možná přidám příště více jablicek. Jinak výborná, vlacna, prostě super buchta
21. 4. 2015 17:21
Veronika: TAKY SE MI TO STALO
21. 4. 2015 17:20
TAK TEDA ŽÁDNÁ SLÁVA...
21. 4. 2015 14:29
Už je v troubě. Myslím, že bude vynikající. jestli se mi podaří, hodím foto a koment, jaká je....
12. 11. 2014 18:55
Veronika: to bude tou vodou do vajec.
jakmile je v receptu voda, těsto je nanic
jakmile je v receptu voda, těsto je nanic
1. 11. 2014 16:49
Blanka: Mě se stalo přesně to samé jako vám. Nevím, jestli jsem měla málo našlehaná vejce s cukrem (šlehala jsem je v robotu asi 20 minut), ale těsto jsem měla takové řídké a po upečení slabé, jakoby sražené. A ty vejce tam jsou cítit, ale spíš čichem než na chuť. Taky mi přijde zvláštní hladká mouka, většinou se do buchet dává polohrubá .
11. 9. 2014 14:16
Tak jsem právě dopekla na středně velký plech, dala jsem jablek více,ale těsto je takové ,,obláčkové,, nevím jak to nazvat:) paní na fotce to má jako by tam měla fakt dole těsto, ale já to mám to nízké a takové jak pěnu ale je to upečené. tak zkusím příště do dortové formy?
19. 11. 2013 21:25
Buchta se povedla. Je taková strašně jemná, ale nadýchaná.. výborná!
10. 10. 2013 16:30
super dala jsem tam jeste navrh posypku ulne super
1. 10. 2013 16:07
Je vyborna,a jeste k tomu zakysana smetana a je to fakt mnamka
26. 8. 2013 08:33
Radyna:PL=polévková lžíce,ČL = čajová ,někdy se říká kávová lžička(KL)
26. 8. 2013 07:22
Prosím Vás, co je to to PL a ČL??? nějak tomu nerozumím, jsem začátečník. Dík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 3 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 5 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 32 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 39 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
zakovazitus uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Lokomotiva uvařil před 2 hodinami
Segedínský guláš
Mortishia uvařil před 2 hodinami
Pečené ziti
Moanka uvařila před 2 hodinami
Katův šleh
AnulkaB uvařila před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: jablkova buchta buchta s jablky rychla buchta s jablky rychlá buchta z jablek jablková buchta na plech buchty z jablek buchta na plech s jablky rychlá buchta na plech s jablky jablková buchta super rychla jablkova buchta buchty s jablky recept jablkové buchty jabkova buchta buchty s jablky buchta z jablek recepty na buchty z jablek recept na jablkovou buchtu buchta s jabkama výborná jablková buchta výborná jablková buchta
Suroviny: vejce, cukr, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, jablko, skořice mletá, cukr, tuk, mouka
Jablková buchta ááááá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RGX
36 názorů